Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik pl nem mondják meg ha a másik nem jön be, azok miért ilyenek?
Figyelt kérdés
Miért megoldás az hogy nem ír többet? Korrektség nuku? Miért nem mondja ki? Ti sok ilyet láttok?2019. jún. 16. 17:23
1/6 anonim válasza:
Interneten arctalanul mindent meg lehet tenni. Bár van akinek élőben sincs gerince.
2/6 anonim válasza:
Mert nem akarja megbántani az illetőt, inkább elmenekül. Ennyi. Lehet mondani, hogy húú, inkább mondd meg ha nem jövök be, de nekem ugyanúgy szarul esne, mintha lelép.
3/6 anonim válasza:
Eleinte mindenkinek megmondtam, hogy nem volt az esetem, de nagyon sokan bunkóan és ellenszenvesen reagáltak, tiltottak, szidtak, ezért már nem írom le, jobb így.
4/6 anonim válasza:
Nagyon keveset próbáltam ismerkedni, de egyszer neten volt egy srác, aki küldött arcképet magáról. Nem volt kirívóan csúnya vagy valami, de egyszerűen képtelen voltam elképzelni hogy én tőle bármit is akarnék. Ezt nagyon finoman elmondtam neki, hát akkora puffogó hiszti üzenetet kaptam vissza...
5/6 anonim válasza:
Mert amikor megírtam hogy a másiknak hogy nem jön be, akkor átlagban 5-ből 1 elküldött a fenébe, elkezdett szitkozódni, káromkodni, engem szidni, stb.
6/6 A kérdező kommentje:
Az a másikat mutatja be. Emiatt ne legyek korrekt? Ugyan. Ez kifogás a jellemtelenségre!!!!
2019. jún. 17. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!