Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan valakiről, aki megcsalta a társát, hogy azért még biztos szereti? Miféle szeretet az ilyen, ami nem szab gátat a másik megalázásának?
Nem vagyok hála égnek érintett megcsalásban, hanem hallom, olvasom emberektől, hogy aki megcsalta a párját, azt mondja, hogy attó még szereti feleségét/férjét, és aki megbocsátja a megcsalást, a társ, ő is azt mondja, hogy hát "megbocsátottam a Bélának, mert engem szeret."
Ezt nem értem.
Mert nem akarják a biztosan dobni, vakon ragaszkodnak a másikhoz. Teljesen mindegy hogy most a megcsalt, vagy a megcsaló félről beszélünk.
Biztos jönnek majd olyan válaszadók, akik szerint tök normális dolog a megcsalás...
ÉN úgy gondolom ha egy párocskánál ilyen előfordul és valóban tiszteli és szereti a társát akkor elhagyja, de nem megcsalja.
Az aztán k**úrvanagy szeretet ha félrek**úr és eltitkolja.
Nekem volt olyan párkapcsolatom, hogy szerettem a páromat, de nem kívántam egyáltalán szexuálisan, mert elhagyta magát és sokszori kérlelés sem hatott rá. Konokul kijelentette, hogy fogadjam el őt így, mert ő is elfogad engem. (engem elég könnyű elfogadni a sportos testalkatommal, megnéztem volna a fejét, ha 2 év alatt felpattan rám 60 kg túlsúly!)
Én szakítottam, mert ez volt a becsületes megoldás. Hiába szeretsz valakit, ha nem kívánod.
Természetesen szakításkor megkaptam, hogy sose szerettem, felszínes vagyok stb. stb., de bevállaltam a kecy szerepét. Ő is, én is boldogabbak leszünk mással majd valamikor.
Na, szóval ez alapján el tudod képzelni kérdező, hogy bizony van olyan, hogy valaki szereti a másikat, de nem kívánja. Ilyenkor meg kell próbálni megoldani a problémát, vagy ha a másik nem partner ebben, akkor könnyes szemmel bár, de szakítani kell.
Sokan gyávák azért szakítani, mert nem teszi őket boldoggá a párjuk az ágyban. Inkább szeretőt tartanak. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!