Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek az érzések meleg hajlamra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az érzések meleg hajlamra utalnak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki kisfiúsnak, lányosnak néz ki. Meg szép az arca. Nagyon ellenszenvesnek találtam emiatt, egyszer amikor észrevettem, hogy a barátnőmet nézi, majdnem összevesztem vele. Állítólag nem vagyok csúnya nem is értettem, miért érdekelt ez ennyire. Közös baráti társaság által beszélgettem vele és rájöttem, hogy értelmes. Közben a barátnőmből kiábrándultam és szakítottam. Egyre több időt töltöttem ezzel a fiúval és kiderült, hogy a fiúkhoz vonzódik. Amikor álmodtam mindig vele voltam, és ez nagyon zavart. Nem értem miért ábrándozok ilyenről.
2019. jún. 16. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt, hogy meleg vagy.

Amúgy miért találtad ellenszenvesnek? Mi rosszat tett, hogy össze kellett veszned vele?

2019. jún. 16. 13:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vesztem vele össze csak beszólogattam neki. Először azt gondoltam, hogy azért, hogy nézi a barátnőmet. Igazából az a bajom, hogy tetszik, mert ő fiú.
2019. jún. 16. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Utalhatnak arra...

Igazából mit szeretnél a sráctól?

2019. jún. 17. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnék kezdeményezni fiúval, meg ilyen kapcsolatot sem tudok elképzelni. Ez csak ilyen vágyakozás nálam, meg amúgy én undorodom attól, hogy fiúval legyek. Csak amikor felizgulok akkor vágyok rá. Meg ő nem olyan férfias. Biztos az a kisfiús oldala tetszik.
2019. jún. 17. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ezt így nehéz helyrerakni, de ha már volt csajod, akkor biszex vagy, nem olyan bonyolult ám ez.

Egy igazi melegnek sosem menne csajjal.

Egyébként meg jól gondold meg mit szeretnél tőle, nem kell, hogy a saját magad el nem fogadása ellene forduljon valamilyen agresszív módon, ha nem tudsz / akarsz felé nyitni, akkor feleslegesen ne bántsd.

2019. jún. 17. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az lenne a legjobb ha nem találkoznék vele. Mert az ilyen hozzá hasonló fiúkhoz vonzódom testileg, lehet ha szexelnék vele bele is szeretnék. Csak én lánnyal képzelem el az életem, csak néha jönnek ezek a gondolatok.
2019. jún. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!