Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal transz nő vagyok. Van olyan transz nő akinek egy "átlag" pasival összejött a szex?
Elég intenzíven próbálkozok randizgatni, de semmi nem jön össze. Eleinte nyiltan megmondtam, hogy transz vagyok, akkor 1 év alatt egy randi jött össze, de az a srác is csak kiváncsi volt, hogy milyen egy transz nő... kicsit megalázó volt.
Aztán megpróbáltam eltitkolni, így kétszer majdnem mgvertek.
Van valami trükk? Segítsetek!
Szerintem ne akarj többet átlag pasival kezdeni...látod mi lesz a vége.
Keress olyan helyeket, ahol nyiltan lehet ismerkedni, de nem átlagos pasikkal, hanem hasonszűrűekkel.
Nem hiszem el, hogy ne jönne össze.
Bár remélem nem az a borostás, ránézésre is férfias crossdresser típus vagy, akiben minimális nőiesség sincs.
Először is:az eltitkolás sehova sem vezet, egyrészt a kiszemeltjeiddel elég aljasság ilyet nem megosztani, téged meg veszélybe sodor.
És ahogy írták, kezdj nem átlagos férfiakkal. Esetleg egy transz férfinél/transz nőnél nagyobb eséllyel indulnál.
Nem sok ilyen pasi van, de nekem van olyan amúgy hetero barátom, aki volt már transz lánnyal, és bejött neki a dolog. A csaj nem szólt neki előre, de ő nem csinált belőle problémát.
Műtét után vagy, ugye?
Kamu ön reklámozás . !!!!
Többezer “érdeklődő” férfi van. Főleg ha olyan a külsőd hogy az elején el kell mondani hogy extra csaj vagy és nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!