Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg? (Bővebben lent)
27 éves vagy, apám már 20 éve egy vállalkozónál dolgozik, ahol a fönökének a fia is besegít a munkába.
Így gyakran találkoznak szinte ismerik is egymást illetve az egész családot, itt mindenki ismer szinte mindenkit mivel egy kisebb településű városban lakunk.
Én meleg vagyok, nem nyíltan, de hát ugye sokaknak fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnőm és ugye így kezdődik, a pletyka, hogy talán meleg vagyok és azért?
Na ezt apám fönökének a fia is tudja, szinte mindig szekálja vele apámat, a lényeg viszont itt jön, hogy ő (mármint a fönökének a fia) 40 éves, nem látszik rajta, hogy meleg lenne, de sosem volt még kapcsolata, és még nővel sem látták gyereke sincs, inkább kutyabolond, kutyái vannak.
Szerintetek meleg lehet? Nem mintha akarnék bármit is kezdeni vele, pedig elég jóképű, ha látom akkor mindig szemügyre vesz engem, csak az érdekel mi áll a hátterében, hogy állandóan velem cukkolja az apámat?
Arra gyanakszom, hogy látens meleg lehet. Ötletek? Vélemények? Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!