Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg leszek mert ez bejött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg leszek mert ez bejött?

Figyelt kérdés
Kiverte a farkam egy régi kolitárs. Lassan. Nagyon nagyon nagyon lassan. Kb 1,5 órán át. Néha orálozott. Mikor elmentem volna megállt. Nagyon nagyot élveztem. Aztán utáltam magam. A vonaton hazafele is. Mégis élveztem. Mármint akarnám újra de nem vele mert nem akarom szóba hozni. Ezt szokta minden meleg csinálni? Etmiatt lehetek meleg ha kívánom?
2019. jún. 15. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kívánod, hogy kifejezetten egy másik csávó nyalogassa körbe a bőrtokos calippodat akkor igen. Ha csak maga az érzés tetszett és nővel csinálnád akkor nem. Ha mindkettő akkor pedig biszex vagy.
2019. jún. 15. 08:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Sose volt ilyen sok ideig és ilyen intenzív orgazmusom se soha. Emiatt akarom ùjra
2019. jún. 15. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De kifejezetten egy sráccal akarod újra, vagy egy nő is megfelelne ha ugyanúgy csinálná mint a srác akivel voltál?
2019. jún. 15. 08:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Amiatt sráccal hogy tudjam

Ez volt-e a kulcs...

2019. jún. 15. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
ne frusztráld mgad,ha jo volt,senkinek semmi köze..élvezd,ujra..es a fiuk látod azert olyan jok,mert igazan élvezik a dakot,a lányok csak muszajbol es bénák
2019. jún. 15. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
99%
Üdv. a klubban!
2019. jún. 15. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Meleg sosem leszel. A melegek melegnek születnek, és maga a tudat, hogy a saját nemüket szeretik, később bontakozik ki. Nem feltétlenül vagy meleg, az is lehet, hogy biszexuális és heteroromantikus vagy. Tehát szexuálisan mindkét nemhez vonzódsz, de csak az egyik nembe tudsz beleszeretni. Ha valaki meleg, érzelmileg is és szexuálisan is a saját nemét választja.

Illetve lehetsz akármilyen, ne utáld magad. Nem tehetsz róla, aki meg elítél emiatt, az egy nyomoronc.

2019. jún. 15. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszex vagy
2019. jún. 18. 11:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha van aki ugyanezt csinálná nekem pluszbpesti plusz fiatalmaz jelezze priviben.
2019. jún. 18. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Hatarozottan egyetértek a #7-sel.

Barmennyire nem támogatom a vonulgatásukat, a 4 fal között nagyon is joguk van rá.

Es ahogy mondta: melegnek születsz. Nem azzá válsz. Ez 100%-ig így van.

Ha nem kiskorod óta érzed ezt, akkor csak biszex vagy.

2019. jún. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!