Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert van az hogy lassan 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy lassan 40 leszek es meg 20 ev koruli fiukhoz vonzodok?

Figyelt kérdés
Lehet hogy azert mert sose voltam senkivel es gyereklelku felnott lettem a testem felnott de a lelkem megmaradt 20 ev koruli szinten a sok beteljesuletlen vágy miatt?
2019. febr. 21. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim is nemrég lett 40 és engem is a korom miatt szemelt ki magának
2019. febr. 21. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
na ezen én is gondolkodtam mar,,az van ,ugye hogy a társadalom elitéli a nagy korkulönbséget,,pl 80 éves faludy györgy es a huszonéves felesége,,vagy forditva mikor egy nö 80 es a fiatal szerelme 30 as..elitéljuk..vagy fiatal meleg egy idösebbel,,de abba gondoljunk bele,hogy mi es ki tetszik??? becsukod a szemed es magad elött látsz egy izmos joképü fiatal fiut..ez tetszik,mindegy hany eves vagy,,20-40-60...azert mert öregszünk,attol meg aki-vagy amilyen test tetszik az megmarad,,ha 80 evesek leszunk nem a 80 eves ráncos szottyadt arc test segg fog tetszeni..van ilyne is de az mas tészta..szal azert mert telnek az évek a vagyunk tárgya ugyanaz marad,nincs összhangban a korunkal......
2019. febr. 21. 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
mert nem akarsz felnőni és megkomolyodni
2019. febr. 21. 09:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Hat a 80 eves ferfi es 30 eves csaj amiatt is lehet hogy a csaj a ferfi penzere hajt

De nekem penzem sincs

2019. febr. 21. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Amit a 1 es írt egy nagy hülyeség, nagy vonalakban nem élted ki magad és a szexualitásod nem fejlődőt megreket fiatalon. A komolysághoz semmi köze nincs.
2019. febr. 21. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

én is 32 vagyok apárom 18 és 3 éve vagyunk együtt :)

Én pl undorodom az öregektől...

2019. febr. 21. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem változott sokat az ízlésem, csak nekem fordítva. Már fiatalon is a középkorú 30-as 40-es korosztály tetszett legjobban. Most is.
2019. febr. 21. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem erőltethető, így alakult ki. Én 49 vagyok,és minden tartósabb kapcsolatom huszonévesekkel volt.Sőt a legutolsó 19 volt, amikor összejöttem vele, három évig tartott.

Persze, nem a link, hanem a komolyabb "fajtával" ismerkedtem és éltem.

És érdekes módon,mindegyikkel azért lett vége, mert egy nálam is idősebbel jöttek össze ( nem anyagiak miatt ).

49 F

2019. febr. 22. 05:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert vonz az örök fiatalság mítosza :)

Megértem, engem is.

Viszon sok huszonéves nagyon gyerek még, más esetben pedig 17 éves is érettebb, holott érettségi előtt van.

Én 21 alá sose mennék (bár soha nem mond, h soha), de mondjuk 18-28 egy jó korosztály, illetve mondjuk 28-38 a velem egykorúak csoportja. 40 fölött nekem tabu, egyszerűen nem menne tőlem idősebbel.

(a vicc az, hogy csajokkal is így voltam-vagyok, de ezt átértékeltem azóta)

2019. febr. 22. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

De nem is találok 20 körülit Miskolcon.

2019. febr. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!