Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kamasz kor után miért van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kamasz kor után miért van az érzésem, hogy jobban vonzódok a lányokhoz, mint a fiúkhoz?

Figyelt kérdés
Még kamaszkorban oké, de azt hittem, hogy majd elmúlik, közben egyre jobban felerősödött bennem a saját nemem iránti vágy. Miért van ez? 17L
2017. márc. 3. 08:05
 1/6 anonim válasza:
Ettől nem kell félned. Egyre több lány vállalja fel, hogy leszbikus. Sokan inkább biszexnek mondják magukat, mert azt fogadják el legjobban. De ha leszbikus vagy, akkor sincs semmi probléma.
2017. márc. 3. 08:20
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Mert divat lett b..nak lenni. Az abnormális liberális média is ezt sugározza.
2017. márc. 3. 08:56
 3/6 anonim válasza:
53%
Lehet, a mai kamaszfiúk helyett én is a lányokat választanám! :-D Na jó, ez most csúnya volt és nem is vicces.. Őszintén, nincs semmi gond Veled, azt azért vizsgáld meg, hogy a kíváncsiság hajt-e vagy csalódtál netán egy fiúban, tényleg ezt szeretnéd-e, egy lány szerelmét, el tudod-e képzelni, hogy vele vállalsz később családot vagy ez szimplán egy vágy. Nagyon fiatal vagy még, korai lenne bármire is következteni. Gondold végig az apukáddal való kapcsolatot, mit várnál egy férfitól.
2017. márc. 3. 10:50
 4/6 anonim válasza:

17 évesen bőven kamasz vagy. Ha felnőtt leszel, tudni fogod biztosan, hogy kikhez vonzódsz. Semmi gond nincs a biszexualitással és a homoszexualitással sem. Ha 5 év múlva is bizonytalan leszel, keress fel egy szexuálpszichológust.

(Tudom, hogy itt nálunk 18tól nagykorú az ember, de a nemi érés egészen 23ig kitarthat)

2017. márc. 3. 11:08
 5/6 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és én sem a fiúkhoz, hanem a lányokhoz vonzódok. Egyetemen van egy klub az eltén, oda szoktam járni.
2017. márc. 4. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert agymosnak, kedves. :-) A kajákban levő hormonokról nem is beszélve.
2017. márc. 4. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!