Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az tényleg meleg hajlamra utal, ha nagyon aranyosnak találtam 2 meleg fiatal tinit? Én egy 20 éves srác vagyok, hetero és a barátnőm ezen teljesen kiakadt.
Csak aranyosak voltak. A nagynéném kisfia az egyik, a másik pedig a kis barátja. Elvoltunk a barátnőmmel látogatóban. Együtt rendkívül aranyosak voltak. Nevetgéltek mint a lányok, meg pletykáltak mint a lányok és többszür megölelték egymást. Szerintem ez cuki és ezt el is mondtam a barátnőmnek.
Nem akarok tőlük semmit, mert nem vagyok pedofil, de a barátnőm szerint már ez is beteges és nem hagy békén azóta. Szerinte lehet meleg hajlamom van és sokszor azt kérdezi amikor veszekszünk hogy, "mi a ge*it akarsz te tőlem? miért nem ***od az unoka öcsédet?" ezek nekem nagyon rosszúl esnek.
Amikor összejöttünk már tudtam, hogy a barátnőm piszkos szájú és kicsit rasszista is ( pl az ázsiaiakat gyűlöli, majomnak tartja őket) de ezt nem gondoltam volna. Viszont a kérdés az nem ez, nem a barátnőmről szól, azt majd én megoldom vhogy. A kérdés az az, hogy ÉN nekem ettől lehet meleg hajlamom?
Az unoka öcsém elég lányos, hosszú a haja, vékony és nagyon kis kedves volt mindig. Mindig nagyon szerettem, nagyon rendes gyerek volt kiskorában is. Sejtettük hogy nem hetero, mert kicsit túl lányosan viselkedett, viszont nem affektált soha és nem olyan mint valami transzvesztita. Csak egy kedves szelíd kis gyerek.
A nénikém pedig a család leg elfogadóbb embere, így nagy szerencséje is van ebből a szempontből, az én szüleim nem bírták volna ezt ilyen könnyen lenyelni, mármint ha én lettem volna más.
Uncsi. Máskor írj bele több drámát...pl. a barátnőd megfenyeget...vagy ha már rasszista, akkor lehetnének ismerősei a magyar gárdában, akiket ráküld az aranyosan vihogó melegekre (ami kicsit sem sztereotip) féltékenységből.
Amúgy a meleg hajlam nem csak azon múlik, hogy mit tartasz aranyosnak. Pl. növeszted már rá a hajad? Vékonyítod a hangod? stb.
Full meleg csak akkor leszel, ha megtanulsz magassarkúban is járni.
Nem utal semmilyen hajlamra.Én heteró nőként is találtam már leszbikus párt aranyosnak,mivel azok voltak,ahogy szerelmesen egymásra néztek, stb, szóval lßlatszott hogy szeretik egymást.
Tényleg nagyon klisés a sztori,pl.ez a kisfiú és kisbarát mit takar? Kisfiú az olyan max.8-10 éves, egy tini vagyis 13-14 éves már nem kisfiú. Én még nem találkoztam kislányos melegekkel,akiket én ismerek mind nők számára is vonzó,férfias férfiak,akiken semmi nem látszott gyerekkorukban,mindenki meglepődött mikor felvállalták.Ellenben járt velem általánosban egy fiú aki még a lányokat is túlszárnyalta a lányos viselkedésben,mozgásban,beszédben,el is volt könyvelve hogy ez tuti meleg lesz,középsuliban mégis csaja volt,most felesége és 3 gyereke van.Ahogy 1 kivételével nem ismerek férfias,kockásinges leszbikusokat sem, minden leszbikus ismerősőm nőies és szép, gyerekkorukban rózsaszín pónikkal meg barbee-kal játazottak,most csupa nőies holmijuk van,full nőies a lakásuk.Szóval gyanúsak ezek a kisfiúk.
Nem kell átesni a ló túloldalára sem,azért minden gondolatfoszlányodat nem kell közölni a barátnőddel.
Ez a mocskosszájú,gyűlölködő,kötekedő stílus nem egy finom hölgyre vall,tulajdonképpen nagyon férfias.
Az meg hogy hagyod hogy bárki is így beszéljen veled,és nem véded meg magad hanem csendben kusshadsz egy kicsit sem férfias.Még egy nő sem hagyná,hogy olyat mondjanak neki hogy dugjon az unokatestvérével(merthogy a nagynénéd gyereke az unokatestvéred,az unokaöcséd a testvéred fia).Ezt csak egy csicska nyelné be, max szakitanod kellett volna már vele.
Látod itt az ellenfèlda egy férfias nő es egy nőies férfi,mégis heterók vagyzok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!