Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol találhatok ilyen srácot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen srácot?

Figyelt kérdés
18éves vagyok és nem tudok hol találni magamnak egy normális srácot aki nem csak szexelni akar és egy kicsit jóképű is.Köszi az ötleteket

2017. nov. 20. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Hol kerested eddig?

Nos, én pl. pont olyan srác vagyok, aki szintén "nem csak szexet" keres. Szóval, azért akadnak páran. Persze, ez attól is függ, számodra ki a jóképű.. :)

2017. nov. 20. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
írj nyugodtan:)
2017. nov. 21. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Mit értesz azon, hogy jóképű? Ez mindenkinek mást jelent.
2017. nov. 21. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nekem tul magasak az elvarasaim, de eddig itthon en sem talaltam olyat aki bejonne, kezd eleg szar lenni a helyzet. Lanyokkal lehetne is meg volt mar sikerem, csak srac kene :/// 18
2017. nov. 22. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én mondjuk arra várok hogy valaki belém essen már és ragadjon el magával de ssnki se akar:P :( en már a feladás szélén vagyok..
2017. nov. 22. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

En nem voltam még sraccal,inkabb biszexnek gondolom magamat.En elsosorban baratsagot keresek,akivel neha szex is van.

Es a kinezetemet szeretik ;)

2017. nov. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!