Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitást okait...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitást okait miért nem kutatják alaposabban, és miért nem fejlesztenek ki valamit a megváltoztatására?

Figyelt kérdés
Miért nincs gyógyszer vagy valami injekció bármi ami segítségével heteroszexuálissá lehet változtatni azokat a melegek akik nem akarnak melegek lenni? Hiszen a melegség miatt rengeteg hátrány éri az ilyen embereket. Sok meleget kitagad a családja, rengeteg keleti országban börtön, halálbüntetés vár rájuk. Magyarországon sem egy álom melegként élni, mert itt is titkolózni kell, vagy kiutálják a melegeket munkahelyről, iskolából.Semmiképpen sincs egyenlő helyzetben egy heteróval. Gyerekük sem lehet, házasodni sem tudnak. Sőt a párjáról sem beszélhet. Most írhatják, hogy a homofóboknak kellene változni de több millió ember gondolkodása nem fog megváltozni ebben az országban egy pár százalékos szexuális kisebbség miatt. És sokan vannak akik nem szeretnének homoszexuális életet élni.A párkeresési lehetőség is korlátozott. Ezért nem értem hogy miért nem kutatják orvosok, alaposabban a megváltoztatását?
2019. jún. 15. 14:31
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Sajnos semmivel sem tudom elérni pedig próbáltam. Ezért lenne jó ha találnának valamilyen kémiai módszert a változásra. Mivel ez egy nagy probléma számomra, és nem tudok boldog lenni úgy, hogy a családomat elvesztem, és a környezetem sem szereti az ilyen embereket. Valószínűleg egyedül fogok élni mert ismerkedni nem fogok, majd a munkámmal elfoglalom magam.
2019. jún. 15. 16:50
 22/36 anonim ***** válasza:
85%

Kémiai módszerrel lényegében leginkább csak két dolgot érhetsz el.

Az egyik, hogy lecsökkented a libidódat, a másik, hogy kanosabbá teszed magad s még jobban megkívánod a pasikat. Ilyen eredményeket kaptak még régen mikor különböző hormonokat adtak be a melegekbe.

Szóval továbbra sem tudod magad heterová változtatni, csak tettetni tudod.

A 16-os válaszoló

2019. jún. 15. 16:56
 23/36 anonim ***** válasza:
96%

Kérdezőnek:

A környezeted akarod boldoggá tenni, vagy saját magad?

A te elvárásaidnak hány ember akar megfelelni?

Csak hogy mértékeld, érted mennyi erőfeszítést tesznek.

2019. jún. 15. 17:07
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó vagyok.

Még annyi, hogy ez a társadalmi nyomás nagyon rossz dolog, de legfőképp annak akiket manipulálni tudnak.

Nem egy olyan lány ismerősöm van akinek párja van, heterok.

A társadalom mindig rákérdezett és gyerek mikor jön? Annyira nyaggadták, hogy bevállalták, utána nem rossz ennek a gyereknek egyedül? Mikor lesz kistesó? Jött is a következő. Mindez a társadalom nyomására, és nem az a pár vagy a nő döntötte el, hogy gyereket szeretne abban az időben, ez meg is látszott, ráment a kapcsolat. Van ahol az apuka lépett félre, mert az anyukának a gyerekek mellett nem volt még a pasira is ideje.

Van ahol az apukára hagyta ott a csaj a gyerekeket mert rájött erre nem áll készen.

És még sorolhatnék rengeteg indokot.

Szóval attól még ha sikerülne is heteróvá válnod, mindig lesz egy fogás rajtad amivel a társadalom tud sújkolni, és meg is érdemli mindenki aki ezt hagyja.

Mi lenne akkor ha hetero lennél, szerelmes lennél egy lányba és mondjuk anyukád nem jön ki vele és ellenzi azt a kapcsolatot, akkor is a szüleid választod? Ha igen, akkor még a felnőtt életre sem állsz készen.

Légy önálló és élj úgy ahogy jólesik, ne vegetálj.

2019. jún. 15. 17:13
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
#19 Téged és a hozzád hasonló idiótákat el kellene zárni a világtól.
2019. jún. 15. 23:09
 26/36 A kérdező kommentje:
Az nem érdekelne, ha pl. lenne egy barátnőm akivel nem szimpatizálnak a szüleim. Ezzel az egész környezetem nem szimpatizál. Azt fogom csinálni, hogy összejövök egy nővel aztán megpróbálok mindent megtenni, hogy jól meglegyünk. Mivel ismerkedni nem fogok férfiakkal, meg nem ez a normális amit én érzek, ezt fogom tudatosítani magamban. Meg heteró kapcsolatban van értelme az életnek, amikor neveli a gyerekét egy apa. Most a melegséggel sem érnek el semmit, csak azt hogy mindenki megutálna, Pestig kellene rohanom hogy bujkálva tudjak élni. Aztán mi várna rám? Az egyedüllét mivel mások sem vállalják, így legalább ha szétmegyünk a nővel lesz egy gyerekem.
2019. jún. 16. 15:42
 27/36 anonim ***** válasza:
96%

Aztán bennem fölmerül a kérdés, hogy milyen jogon alázol meg úgy egy nőt, hogy azért jössz vele össze, mert neked nem felel meg más, és igazából ő se, csak "nyugalmat akarsz". Már meg ne haragudj, ismerek nem egy olyan nőt, aki hasonlót élt át, csak nem meleg férjjel, és utolsó önző féreg tett volt velük szemben.

18/p

2019. jún. 16. 15:48
 28/36 anonim ***** válasza:
87%

#27 vagyok. És ezt még most végigmondom, mert most kegyetlenül felhúzott ez az utolsó írásod, kérdező.

Milyen jogon vonod meg attól a nőtől azt a lehetőséget, hogy boldog és teljes párkapcsolatban legyen, vagy nem is tudom, hogy szeressék, vágyjanak rá?

Milyen jogon veszed el esetleg a gyereketektől azt a jogot, hogy egészséges családban éljen, amiben a szüleiknek kiegyensúlyozott párkapcsolatuk van?

Hogy merészelsz majd a gyerekednek gerincről papolni, amikor neked se volt?

Attól még, hogy neked derogál gerincet növeszteni és élni a saját életed, semmi jogod nincs így bánni nehogy egy nővel, hanem senkivel. Egyedül leszel, igen. És akkor mi van? Milyen jogon mered más életét azért tönkretenni, hogy neked jobb legyen?

Én úgy vagyok vele, hogy inkább pusztuljak el, de nem tennék ilyet senkivel, mert hánynék magamtól.

Aztán lehet lepontozgatni, de ez undorító.

2019. jún. 16. 15:54
 29/36 A kérdező kommentje:
Bármennyire meglepő tudok tisztelni egy nőt, és mondom nem csalnám meg. A gyerekek és a munka ott lenne azzal elfoglalnám magam. A heterók sem szerelemből házasodnak sokszor.
2019. jún. 16. 16:05
 30/36 anonim ***** válasza:
86%

Igen, én is meleg srácként olyan pasit képzelek magam mellé, aki a munkával elfoglalja leköti magát, de amúgy undorodik tőlem szexuálisan, de legalább tisztel, hiszen szerelemből van velem.

Valóban, a heterók sem mindig szerelemből házasodnak. Meg is lehet nézni a válási statisztikákat, meg azt, hogy a gyilkosságokat rendszerint kik követik el. Meg meg lehet nézni azokat az embereket, akik családon belüli erőszakkal kénytelenek együtt élni. Saját magadtól megvonni a boldogságot szíved joga. Az igazából a kutyát se érdekli. De onnantól, hogy ezt mással is megteszed, már nem megtört ember vagy, hanem egy megtört rossz ember.

2019. jún. 16. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!