Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert eroltetik ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert eroltetik ennyire a homoszexualitast a filmekben?

Figyelt kérdés
Nagyon jol indulo sorozatok vannak, es elobb-utobb agressziv modon arcul csapnak homoszexualitassal. Pl: supergirl, star trek discovery, elveszett lany ... stb. Ott tartok hogy barmennyire jo egy film vagy sorozat nem tudom tovabb nezni. Es szeretnem hangsulyozni semmi problemem nem volt eddig a homoszexualisokkal, de ez gyomorforgato.

2018. okt. 27. 05:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Ezek szerint érdekel a téma. Én pl. nem nézem azt,ami nem érdekel,és így nem is érzem hogy rámerőltetnének valamit
2018. okt. 27. 05:51
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha a valóságban vannak homoszexuálisok akkor a filmekben miért ne lehetnének?
2018. okt. 27. 06:25
 3/28 anonim ***** válasza:
12%
Feltehetően marketing okokból, úgy gondolják, ezzel növelik a nézettséget.
2018. okt. 27. 06:28
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Vagy azért, hogy jobban elfogadtassák őket.
2018. okt. 27. 07:07
 5/28 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó, és pont az ellenkezőjét érik el...
2018. okt. 27. 07:10
 6/28 anonim ***** válasza:
1%
Ja ez a lobbi, ez van. En pl nem nezek tv-t nincs is, es sorozatokat sem toltok le.
2018. okt. 27. 07:11
 7/28 anonim ***** válasza:
93%

Miért, az csak a hetero párok kiváltsága, hogy szerepeljenek/film készüljen róluk?

Azt mondtad, semmi problémád nincs a melegekkel, akkor miért gyomorforgató? Nekünk sem fordul fel a gyomrunk, ha hetero párt látunk egy filmben.

2018. okt. 27. 07:12
 8/28 anonim ***** válasza:
4%

Nekem se tetszik de én is szó nélkül otthagyom a filmet de nem pörgök rajta...

Ugyanazért teszik amiért minden filmben van feka aki vagy megváltoztatja a film kimenetelét vagy elsőként nyírják ki.. marketing és egy hamis tolerancia miatt semmi más... Nem kell rajta pörögni, pár év múlva ugyanolyan megszokottá válik mint az hogy határontúli, meleg, árva... (Stb) nyeri a "tehetségkutatókat" és nem az illetve azok akiknek a tehetségük alapján nyerni vagy nyerniük kellene

2018. okt. 27. 07:22
 9/28 anonim ***** válasza:
94%

nekem pl semmi bajom nincs azzal ha homoszexuális jelenet van.

van ahol pl nagyon is tetszik a két pár szinészi játéka stb. pl sense8 esetleg orphen black.

Egyszerűen imádtam a jelenetüket.

Férfiként, barátnővel. heteroként.

Engem csak akkor tud felbosszantani mikor pl könyvből adaptálnak és a karakterből homoszexuálist csinálnak. black sails - flint kapitány esete.

Na meg persze olyan filmet se nézek ami csak homoszexuálisokról szól.

Hogy miért eröltetik? Kutya nem erölteti..:d A sorozatok/filmek elhanyagolható részében találkozunk ilyennel de ha már egy évben 2x láttunk ilyet akkor jaj már megint bzikat raktak bele..:D

Szóval igazából csak felhergelitek magatokat tök feleslegesen. Amilyen könnyű idióta pcnek lenni annyira az haternek is.

2018. okt. 27. 07:55
 10/28 anonim ***** válasza:
84%
Azért, hogy az ilyen látens kis bu...zikat ( mint te) felbosszantsa ;)
2018. okt. 27. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!