Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert eroltetik ennyire a homoszexualitast a filmekben?
Mivel a filmnek az a lényege, hogy valamennyire valóságosan adja vissza? De gondolom az nem zavar, amikor nő-nő páros van a filmben-sorozatban.
Amúgy nem tudom mi tud tartja fel bosszantani... szerepelnek vagy 1 percet az egész filmben. Ez aztan igazán az EQ hiánya 😂.
Es a filmek 95%-a miert van tele hetero szerelemmel, tok indokolatlanul???
Az tetszik, az nem gaz, az nem teszi nezhetetlenne a filmet?
Ideje lenne kicsiket felnoni es elgondolkodni!
Alaphangom az emberek 5-10%-a meleg, nem beszelve a panszex, biszex, transz stb stb emberekrol!
Nekik nem kellene a mediaban szerepelni? Ok zarjak magukat negy fal koze es ki se lepjenek a hazukbol?
Hagyjuk mar...
Nem csak a szexuális orientációkkal áll így a helyzet... Mindenféle rasszt, nemet, vallást, fogyatékosságot belekevernek sok filmbe.
Szerintem a kérdező valamilyen szinten érthető.
Nincs baj azzal ha vannak melegek a filmekben/sorozatokban. De ha minden filmben/sorozatban előfordul egy meleg ember vagy egy meleg pár szinte kötelező jelleggel, az már erőltetettnek hat és nem csoda hogy ilyen érzést kelt pár emberben akik a társadalmi normák szerint nőttek fel.
Mostanában pedig nagyon is erőltették ezt a témát.
Sorban 5 olyan filmet láttam amiben ki volt emelve egy meleg ember/pár és biszex létemre rohadtul zavart lassan. A legtöbb az teljesen felesleges és indokolatlan jelenet volt (pl. Deadpool 2-ben vagy akár kisebb független filmekben). Nem nevezném gyomorforgatónak az ilyet, de egyértelműen frusztráló egy idő után amikor már a 4. embert emelik ki a szexuális devianciája alapján, kevés vagy egyáltalán nem mellékelt tulajdonságokkal.
Lehet azt mondani hogy az emberek jelentős része nem heteroszexuális és illik ezt érzékeltetni a filmekben, de szerinem meg nem... Régen nagyon jól megoldották az egészet azzal, hogy egyszerűen nem volt kimondva senkinek a szexualitása és a nézőkre hagyták és úgy kezelték mint ahogy egy magánügyet szoktak.
"Biszex vagyok"
"Deviancia"
"Magánügy"
Remélem érzékeled a saját ellentmondásaidat.
Utálom a hozzád hasonlókat. Nem túlzok. Elkényeztetett, képmutató, azt hiszi, hogy a világ körülötte forog, és mindennek az ő kegyeit kell keresnie.
A "the exorcist" készítői mondák jól; amikor az egyik ferfiszereplő megcsókolt egy másik férfit, és a sok agyhalott előmászott a barlangjából panaszkodni azt mondták, hogy ha bajuk van a melegség ábrázolásával akkor ez a műsor nem nekik készült, és jó lenne, ha nem néznék.
Remélem nem marad egy film sem, meg sorozat sem, amit boldog szívvel nézhetettek.
3 honapja amikor coming outoltam megneztem egy filmet faterral, Szuzorseg vagy valami ilyesmi a neve.
Ott már éreztem hogy ez kínos lesz aztán tökre jól esett amikor a végén azt mondta.
Ja, hogy akkor a kiscsaj meleg és ezért volt ilyen (kb mint en).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!