Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert eroltetik ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert eroltetik ennyire a homoszexualitast a filmekben?

Figyelt kérdés
Nagyon jol indulo sorozatok vannak, es elobb-utobb agressziv modon arcul csapnak homoszexualitassal. Pl: supergirl, star trek discovery, elveszett lany ... stb. Ott tartok hogy barmennyire jo egy film vagy sorozat nem tudom tovabb nezni. Es szeretnem hangsulyozni semmi problemem nem volt eddig a homoszexualisokkal, de ez gyomorforgato.

2018. okt. 27. 05:47
1 2 3
 11/28 DominikX ***** válasza:
94%

Mivel a filmnek az a lényege, hogy valamennyire valóságosan adja vissza? De gondolom az nem zavar, amikor nő-nő páros van a filmben-sorozatban.

Amúgy nem tudom mi tud tartja fel bosszantani... szerepelnek vagy 1 percet az egész filmben. Ez aztan igazán az EQ hiánya 😂.

2018. okt. 27. 09:48
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

Es a filmek 95%-a miert van tele hetero szerelemmel, tok indokolatlanul???

Az tetszik, az nem gaz, az nem teszi nezhetetlenne a filmet?

Ideje lenne kicsiket felnoni es elgondolkodni!

Alaphangom az emberek 5-10%-a meleg, nem beszelve a panszex, biszex, transz stb stb emberekrol!

Nekik nem kellene a mediaban szerepelni? Ok zarjak magukat negy fal koze es ki se lepjenek a hazukbol?

Hagyjuk mar...

2018. okt. 27. 10:09
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
A filmek, sorozatok (ha jók) akkor a valóságot tükrözik. A valóság pedig ez.
2018. okt. 27. 10:48
 14/28 anonim ***** válasza:
4%

Nem csak a szexuális orientációkkal áll így a helyzet... Mindenféle rasszt, nemet, vallást, fogyatékosságot belekevernek sok filmbe.

Szerintem a kérdező valamilyen szinten érthető.

Nincs baj azzal ha vannak melegek a filmekben/sorozatokban. De ha minden filmben/sorozatban előfordul egy meleg ember vagy egy meleg pár szinte kötelező jelleggel, az már erőltetettnek hat és nem csoda hogy ilyen érzést kelt pár emberben akik a társadalmi normák szerint nőttek fel.

Mostanában pedig nagyon is erőltették ezt a témát.

Sorban 5 olyan filmet láttam amiben ki volt emelve egy meleg ember/pár és biszex létemre rohadtul zavart lassan. A legtöbb az teljesen felesleges és indokolatlan jelenet volt (pl. Deadpool 2-ben vagy akár kisebb független filmekben). Nem nevezném gyomorforgatónak az ilyet, de egyértelműen frusztráló egy idő után amikor már a 4. embert emelik ki a szexuális devianciája alapján, kevés vagy egyáltalán nem mellékelt tulajdonságokkal.

Lehet azt mondani hogy az emberek jelentős része nem heteroszexuális és illik ezt érzékeltetni a filmekben, de szerinem meg nem... Régen nagyon jól megoldották az egészet azzal, hogy egyszerűen nem volt kimondva senkinek a szexualitása és a nézőkre hagyták és úgy kezelték mint ahogy egy magánügyet szoktak.

2018. okt. 27. 10:48
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

"Biszex vagyok"

"Deviancia"

"Magánügy"

Remélem érzékeled a saját ellentmondásaidat.

2018. okt. 27. 10:58
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Engem mélységesen felháborít, hogy a Titanic orránál nem két szerelmes férfi érezte át, ahogyan a szél megcsapja az arcukat, ahogyan delfinek úsznak a vízben. Mélységesen felháborít, hogy a Barátság extrákkal című filmben nem két meleg férfi szexuális életét prezentálták. Mélységesen felháborít, hogy a heteroszexuális kapcsolatok teljesen természetesnek hatnak, de amikor egy-egy szabadelvű rendező megfordítja a dolgokat, akkor mindenkinek hányingere lesz, és hirtelen mindenki olyan magas erkölcsiségre emelkedik, hogy lassan a mellkasa szétrobban a fennkölt önteltségtől. Álságos, a velejéig romlott gondolat az, amikor valamelyik társadalmi csoportot azért nem lehet ábrázolni, mert valakinek az nem tetszik, és sérti a komfortzónáját - amiből egyébként ideje lenne kilépni, mert ez a XXI. század, nem a középkor.
2018. okt. 27. 12:07
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

Utálom a hozzád hasonlókat. Nem túlzok. Elkényeztetett, képmutató, azt hiszi, hogy a világ körülötte forog, és mindennek az ő kegyeit kell keresnie.

A "the exorcist" készítői mondák jól; amikor az egyik ferfiszereplő megcsókolt egy másik férfit, és a sok agyhalott előmászott a barlangjából panaszkodni azt mondták, hogy ha bajuk van a melegség ábrázolásával akkor ez a műsor nem nekik készült, és jó lenne, ha nem néznék.

Remélem nem marad egy film sem, meg sorozat sem, amit boldog szívvel nézhetettek.

2018. okt. 27. 12:08
 18/28 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg az a gyomorforgató, hogy az emberek nem képesek elfogadni, hogy homoszexualitás létezik. És a meleg, leszbikus embereknek is joga van ahhoz, hogy számukra megfelelő filmet,sorozatok készítsenek, nézzenek. Én szégyenteljesnek tartom, hogy két azonos nemű embernek a való életben sincs annyi joga mint két ellenkező neműnek. Heteró nő vagyok, de elvagyok képedve amikor úgymond heteró férfiak, és nők úgy próbálják az ellenkező nemhez való vonzódásukat érzékeltetni, hogy leszbikus, meleg embereket hányingerkeltőnek tartsák. Te is kérdező azon gondolkozz el, hogy miért zavar két azonos nemű ember kapcsolata? Ja, hogy amíg nem látod addig nem zavar.
2018. okt. 27. 12:49
 19/28 anonim ***** válasza:
94%

3 honapja amikor coming outoltam megneztem egy filmet faterral, Szuzorseg vagy valami ilyesmi a neve.

Ott már éreztem hogy ez kínos lesz aztán tökre jól esett amikor a végén azt mondta.

Ja, hogy akkor a kiscsaj meleg és ezért volt ilyen (kb mint en).

2018. okt. 27. 12:55
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem erőltetik, de mivel a népesség akár 5%-át (tehát Magyarországon mintegy 500 ezer embert!) érintheti ez a dolog (közvetlenül, közvetve - rokon, barát, stb. által még többet -, így aránytalan, ha nincsenek homoszexuálisok egy sorozatban, ami akár évekig fut szereplők százait fölvonultatva...
2018. okt. 28. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!