Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert eroltetik ennyire a homoszexualitast a filmekben?
Összesen csak 4 sort írtál, de ebben a 4 sorban 5-ször (!) hangsúlyoztad ki, hogy mekkora homofób vagy.
1.) Miért ERŐLTETIK ennyire a homoszexualitást,
2.) előbb-utóbb AGRESSZÍV MÓDON ARCUL CSAPNAK homoszexualitással
3.) NEM TUDOM TOVÁBB NÉZNI
4.) semmi problémám nem volt eddig a homoszexuálisokkal, DE... ("DE" = tehát mégis problémád van vele => homofóbia)
5.) GYOMORFORGATÓ.
Most ezek után milyen választ vársz a kérdésedre???
Nyilván számodra csak az az elfogadható és hasznos válasz, amiben a hozzád hasonló homofóbok veled együtt érezve fújolnak. Homoszexualitás mindig is létezett. Volt, van és lesz is, amíg világ a világ. Tedd túl magad ezen. Tarts lépést a haladókkal.
A meleg szó mindkét nemre ervenyes, vannak meleg ismeroseim, mindkét nembol, ezt ok is igy mondjak.
A b*zi az szitok szo, mintahogy a leszbikus is. (tobbek kozt).
Azt hiszem igazad lehet. Gondoltam meg lehetne vitatni egy szerintem nem csak szamomra jelentos problemat, de ide rajzott nehany abbol az 500 ezerbol mint legy a sz..., es kopkodnek ezerrel. Nem gondoltam volna hogy ennyire sulyos a helyzet. :(
"Nem gondoltam volna, higy ennyire sulyos a helyzet."
Gratulálok!
Még egy mondat, amivel bizonyítod, hogy homofób vagy.
Amúgy skac, homoszexualitás témába írtad ki, higy mennyire zavar téged, hogy a filmek tele vannak melegekkel es kb a hatodik ponton fogalmazol meg homofób gobdolatot.
Mit vártál? Úgy átgondolva... Menj skinhead partira, vagy a Hatvannégy vármegyésekhez, meg Budaházy Eddához. Meg fognak érteni.....
A leszbikus nem szitokszo.
Egyaltalan nem... Inkabb azt hasznaljak.
Azert LMBTQ+
Leszbikus Meleg Bisz...
Es LGBTQ+
Lesbian Gay Bi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!