Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert eroltetik ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert eroltetik ennyire a homoszexualitast a filmekben?

Figyelt kérdés
Nagyon jol indulo sorozatok vannak, es elobb-utobb agressziv modon arcul csapnak homoszexualitassal. Pl: supergirl, star trek discovery, elveszett lany ... stb. Ott tartok hogy barmennyire jo egy film vagy sorozat nem tudom tovabb nezni. Es szeretnem hangsulyozni semmi problemem nem volt eddig a homoszexualisokkal, de ez gyomorforgato.

2018. okt. 27. 05:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
#19 A kiscsaj maximum leszbikus lehetett. :D
2018. okt. 28. 11:07
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Összesen csak 4 sort írtál, de ebben a 4 sorban 5-ször (!) hangsúlyoztad ki, hogy mekkora homofób vagy.

1.) Miért ERŐLTETIK ennyire a homoszexualitást,

2.) előbb-utóbb AGRESSZÍV MÓDON ARCUL CSAPNAK homoszexualitással

3.) NEM TUDOM TOVÁBB NÉZNI

4.) semmi problémám nem volt eddig a homoszexuálisokkal, DE... ("DE" = tehát mégis problémád van vele => homofóbia)

5.) GYOMORFORGATÓ.

Most ezek után milyen választ vársz a kérdésedre???

Nyilván számodra csak az az elfogadható és hasznos válasz, amiben a hozzád hasonló homofóbok veled együtt érezve fújolnak. Homoszexualitás mindig is létezett. Volt, van és lesz is, amíg világ a világ. Tedd túl magad ezen. Tarts lépést a haladókkal.

2018. okt. 28. 12:03
 23/28 anonim ***** válasza:
20%

A meleg szó mindkét nemre ervenyes, vannak meleg ismeroseim, mindkét nembol, ezt ok is igy mondjak.

A b*zi az szitok szo, mintahogy a leszbikus is. (tobbek kozt).

2018. okt. 29. 13:52
 24/28 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazad lehet. Gondoltam meg lehetne vitatni egy szerintem nem csak szamomra jelentos problemat, de ide rajzott nehany abbol az 500 ezerbol mint legy a sz..., es kopkodnek ezerrel. Nem gondoltam volna hogy ennyire sulyos a helyzet. :(

2018. nov. 5. 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

"Nem gondoltam volna, higy ennyire sulyos a helyzet."

Gratulálok!

Még egy mondat, amivel bizonyítod, hogy homofób vagy.

Amúgy skac, homoszexualitás témába írtad ki, higy mennyire zavar téged, hogy a filmek tele vannak melegekkel es kb a hatodik ponton fogalmazol meg homofób gobdolatot.

Mit vártál? Úgy átgondolva... Menj skinhead partira, vagy a Hatvannégy vármegyésekhez, meg Budaházy Eddához. Meg fognak érteni.....

2018. nov. 6. 00:07
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
#23 Nem, a meleg a homoszexuális férfiakat jelöli...
2018. nov. 6. 18:51
 27/28 anonim ***** válasza:
89%

A leszbikus nem szitokszo.

Egyaltalan nem... Inkabb azt hasznaljak.

Azert LMBTQ+

Leszbikus Meleg Bisz...

Es LGBTQ+

Lesbian Gay Bi...

2018. nov. 6. 19:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Beloled frocsog az a szo hogy homofob. Es nagyon ugy erzem hogy ez azt jelenti, hogy normalis. Szoval koszi. :)
2018. nov. 7. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!