Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők általában jobban elfogadják a homoszexualitást mint a férfiak?
Szerintem a homofóbia miértje miatt van.
Van a férfiak homofóbiájában van egy "fúj, én biztos nem csinálnám" mondat is.
De közben meg nem foglalkozna annyira vele, ha vagy ő, vagy valaki közeli rokona ne csinálná szívesen.
És a férfiban a férfit tiszteli. A nőket pedig nem.
A férfiasság külsőségével nőies viselkedés pedig megvetést okoz náluk.
A férfiaknál sokkal nagyobb a nem heteroszexuálisok aránya és a társadalom mégis negatívabban viszonyul hozzá.
Általában akik hamgosan fújjolnak, amúgy nem heterok. Nem azt mondom feltétlen, hogy melegek (biztos vam ilyen is), de mondjuk bik.
én írtam az első választ, érdekelne hogy aki leszavazott miért tette. vagy ők nem ezt látáják az életükben, a gyakorlatban, hogy a barátnők közti smárolás szinte alap, míg srácok közt ez abszolút tabu?
ennyire képmutató lenne mindenki?
"Általában akik hamgosan fújjolnak, amúgy nem heterok. Nem azt mondom feltétlen, hogy melegek (biztos vam ilyen is), de mondjuk bik."
Tipikus libretard agymostt birka :D
Saját személyes tapasztalatból mondom.
Valahogy azokról, akik leghangosabban fújjolnak, mindig kiderül, hogy amúgy volt valami kis kaland az azonos nemmel legalább részegen.
Avagy egy kis alkohol hatására már nyomulnak :D VICC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!