Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azok akik elítélik a homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik elítélik a homoszexualitást/leszbikusságot mit tennének ha kiderülne a gyerekükről hogy meleg?

Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
Ez teljesen kizárt, úgy nevelem a gyerekem, hogy egészséges legyen a szexuális világképe. Amúgy nyilván elfogadnám, hiszen az én gyerekem. Egyébként én nem ítélem el az azonos neműek kapcsolatát, csak engem messze kerüljenek el ilyen ajánlatokkal.
2018. nov. 25. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Elfogadnám,mi mást tehetnék?
2018. nov. 25. 07:04
 3/5 anonim válasza:
7%
szétverném a fejét.
2018. nov. 25. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Reagálok az előbbi megnyilvánulásokra, de törölve lesznek úgyis. Mutassátok meg, hogy ti FEHÉR, KERESZTÉNY, FAJILAG FELSŐBBRENDŰ, HETEROSZEXUÁLIS bikák vagytok! A férfiasság mintaképei. Az ész és a felvilágosodás bajnokai. Az egyetlen és örök igazság birtokosai, az abszolút objektív bölcsesség tudósai. Mutassátok meg az IGAZI MAGYAR MENTALITÁST! Mutassátok meg a HOMOFÓBIÁT, A TRANSZFÓBIÁT, A XENOFÓBIÁT! Gyerünk testvéreim!!!!! Skandáljuk közösen, hogy "Magyarországon nincs Halloween", s tegyük mindezt úgy, hogy egyébként azt sem tudjuk mi az a busójárás!!!!!!!!!! Hajrá mélykeresztény turbómagyarok!!!!!!!!!!!!
2018. nov. 25. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4.

Nagyon adlak teso! xD

2018. nov. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!