Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik elítélik a homoszexualitást/leszbikusságot mit tennének ha kiderülne a gyerekükről hogy meleg?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 06:40
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen kizárt, úgy nevelem a gyerekem, hogy egészséges legyen a szexuális világképe. Amúgy nyilván elfogadnám, hiszen az én gyerekem. Egyébként én nem ítélem el az azonos neműek kapcsolatát, csak engem messze kerüljenek el ilyen ajánlatokkal.
4/5 anonim válasza:
Reagálok az előbbi megnyilvánulásokra, de törölve lesznek úgyis. Mutassátok meg, hogy ti FEHÉR, KERESZTÉNY, FAJILAG FELSŐBBRENDŰ, HETEROSZEXUÁLIS bikák vagytok! A férfiasság mintaképei. Az ész és a felvilágosodás bajnokai. Az egyetlen és örök igazság birtokosai, az abszolút objektív bölcsesség tudósai. Mutassátok meg az IGAZI MAGYAR MENTALITÁST! Mutassátok meg a HOMOFÓBIÁT, A TRANSZFÓBIÁT, A XENOFÓBIÁT! Gyerünk testvéreim!!!!! Skandáljuk közösen, hogy "Magyarországon nincs Halloween", s tegyük mindezt úgy, hogy egyébként azt sem tudjuk mi az a busójárás!!!!!!!!!! Hajrá mélykeresztény turbómagyarok!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!