Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitást okait...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitást okait miért nem kutatják alaposabban, és miért nem fejlesztenek ki valamit a megváltoztatására?

Figyelt kérdés
Miért nincs gyógyszer vagy valami injekció bármi ami segítségével heteroszexuálissá lehet változtatni azokat a melegek akik nem akarnak melegek lenni? Hiszen a melegség miatt rengeteg hátrány éri az ilyen embereket. Sok meleget kitagad a családja, rengeteg keleti országban börtön, halálbüntetés vár rájuk. Magyarországon sem egy álom melegként élni, mert itt is titkolózni kell, vagy kiutálják a melegeket munkahelyről, iskolából.Semmiképpen sincs egyenlő helyzetben egy heteróval. Gyerekük sem lehet, házasodni sem tudnak. Sőt a párjáról sem beszélhet. Most írhatják, hogy a homofóboknak kellene változni de több millió ember gondolkodása nem fog megváltozni ebben az országban egy pár százalékos szexuális kisebbség miatt. És sokan vannak akik nem szeretnének homoszexuális életet élni.A párkeresési lehetőség is korlátozott. Ezért nem értem hogy miért nem kutatják orvosok, alaposabban a megváltoztatását?
2019. jún. 15. 14:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, attól hogy ilyen szinten gyűlölöd magad, még nem kéne egészen konkrétan háborút hirdetned a többi meleg ellen.

Az emberek véleménye meg igenis változik, de azért, mert ez a változás lassú, és lehet, hogy csak akkor lesz látványos ha már kihal végre ez a generáció, még nem azt jelenti, hogy le kéne mondani egy kevésbé agyhalott jövőről.

És könyörgöm ne utáld ennyire magad a szarf.aszú szüleid miatt. Majd jobb lesz idővel a te életed is, hidd el.

2019. jún. 15. 15:33
 12/36 anonim ***** válasza:
97%

Én szeretek meleg lenni, nem akarok átlagos, sablonos hetero lenni.

Kedves kérdező, te úgy képzeled el ezt a világot, mintha a heterok élete csupa öröm és boldogság lenne, pedig ha látnád a párod azon életét is ami a lakáson belül megy, másképp vélekednél.

Tudod te hány olyan család van itt a környékünkön, akik végigmennek az utcán és mindenki dícséri, hogy milyen szép párt alkotnak, milyen szép családjuk van, közben meg rómeón nekem csapja a családos apuka a szelet, meg küldözgeti a farok szelfiket? :D

A te környezetedben is rengeteg ilyen van, csak nem jársz nyitott szemmel.

"Miért nincs gyógyszer vagy valami injekció bármi ami segítségével heteroszexuálissá lehet változtatni azokat a melegek akik nem akarnak melegek lenni? Hiszen a melegség miatt rengeteg hátrány éri az ilyen embereket."

Én szeretem az életem, olyannak amilyen, olyan emberekkel, barátokkal vagyok körülvéve akik önmagamért szeretnek nem egy szerepért amit nap, mint nap eljátszom, csak hogy megfeleljek nekik. Én arra keresek ellenszert, hogy akik homofóbok és próbálják az életem hátráltatni azok gyógyuljanak meg, Illetve nem értem, ha olyan boldogok miért az én életemmel vannak elfoglalva?

Ami segíthet neked, a szülőkkel nézesd meg az Imák Bobbyért című filmet, szinkronosan megtalálod a neten, az majd utána lesz min elgondolkozniuk.

2019. jún. 15. 15:33
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
A melegek szaporodásra képtelenek,tehát idővel kihalnak
2019. jún. 15. 15:36
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem folytatok háborút. Csak heteró szeretnék lenni, és biztos vannak más melegek is akik szeretnének azok lenni. Mivel még előnyét nem tapasztaltam ennek, csak az életemet keserítette meg. És én nem szeretnék ilyen lenni. Ha egy heteró párnak nehéz együtt élni, akkor a melegeknek még nehezebb. És nem elfogadott két azonos nemű kapcsolata, és sokat érek vele ha kb. 100 év múlva Magyarországon is elfogadják.
2019. jún. 15. 15:43
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
#13 Elérte hogy akkorát röhögjek, mint amekkorát már hetek óta nem röhögtem, szóval köszi ezért asszem....
2019. jún. 15. 15:49
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

És ezt mivel akarod elérni kérdező? Mivel tennéd magadat heterová?

Mert azzal ,hogy annak adod ki magadat és összeházasodsz egy nővel, attól még nem leszel az.

Ha ebbe belemész, évtizedekkel később rájösz, hogy tulajdonképpen az egész életedet elcseszted, s nem csak a tiédet, hanem a feleségedét aki mindvégig azt hitte, hogy szereted. Ilyenkor mit szólnál?

Mit szólnál neki ha kiderülne? Azt, hogy csak megakartál felelni a társadalmi elvárásoknak és csak is ezért mondtad, hogy szereted?

Nem lenne lekiismeretfurdalásod?

Ezen gondolkodj el, de nagyon!

2019. jún. 15. 15:58
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
A hibás génállomány felelős a homoszexualitásért,tehááááááááát betegség!
2019. jún. 15. 16:02
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ezt kifejtenéd, kérlek? Mit jelent az, hogy "hibás"? Mert pl a kék szem is egyfajta gén"hiba", mégsem nevezzük betegségnek. És ami még fontosabb: honnan jutottál ehhez az infohoz, miközben még tudományos körökben sincs megegyezés a homoszexualitas okai körül?
2019. jún. 15. 16:12
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Az ember arra lett kitalálva,hogy szaporodásra képes legyen. A homoszexualitás valami betegség,vagy perverzió. Az ilyen pedig nem tud szexuális kapcsolatot létesíteni az ellenkező nemmel. Így szaporodni se tud utódokat. Itt a leszbikusságra is ezt értem. Nem normális viselkedés. Hiszen az lenne a normális ha mindenki heteroszexuális lenne. Férfi a nővel szexeljen,a nő a férfival. Így a normális. Még hogy elfogadni? Egy betegséget? Ez olyan mint a pedofília. Az is egy betegség,egy hiba az emberben. Az ilyen pedig nem való a társadalomban? Milyen képet viselnek a társadalomban? Pride-okat rendeznek,mert feltűnési viszketettségben szenvednek. Szerintem undorító. Na ennyit erről.
2019. jún. 15. 16:20
 20/36 anonim ***** válasza:
97%
Amilyen hozzáállásod van az élethez neked szerintem heteróként sem lenne sokkal könnyebb...
2019. jún. 15. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!