Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik olyan helyen élnek ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik olyan helyen élnek ahol elítélik a homoszexualitást azok hogy ismerkednek, élnek?

Figyelt kérdés
Ha az illető egy faluban, vagy más kisebb településen él, ahol az emberek életének értelme, hogy másokat pletykálnak. És munkahelyen vagy iskolában is ez a téma. Hogy lehet ilyen környezetben egy homoszexuális boldog? Ha a szüleit, rokonait is bántanák az emberek azért mert ő ilyen.
2018. nov. 13. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én például titkolom, csak néhányan tudják akiket tényleg barátaimnak mondhatok. Ha híre menne, bele se mernék gondolni, hogy hogy viszonyulnának hozzám és leginkább a szüleim véleményétől félek.

Kérdésedre válaszolva, így is lehet boldogulni, pl. titokban már csókolóztam fiúval, aki egy suliba jár velem. Aki nagyon akarja, meg tudja oldani. 16F

2018. nov. 13. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Otthon tabu a dolog. Kisebb korom óta rettegek, hogy valaki meglát, elterjeszti, aztán elvernek az utcán... Ha találkozom valakivel a legközelebbi nagyobb városban teszem. (Győr / Tatabánya)
2018. nov. 13. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez elkeserítő, hogy semmi öröme nem lehet az embernek ha meleg. Én is bujkálok, most lett az egyik meleg haverom öngyilkos mert nem bírt így élni.
2018. nov. 13. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is titkolom. Nem is nagyon merek ismerkedni. Szépen lassan felőrli az ember lelkét :(
2018. nov. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!