Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban meleg lehetett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban meleg lehetett?

Figyelt kérdés
Amikor elmondtam az egyik barátomnak, hogy a fiúkhoz vonzódom azt mondta, hogy ő is. Azt is hozzátette, hogy ő nem lesz meleg, történt köztünk valami. Hazaköltözött a falujába, és mindig mondta, hogy ő ezt nem vállalná fel meg sohasem járna fiúval. Lányokkal nincs tartós kapcsolata, minden képen iszik közösségi oldalon. Ő valóban meleg vagy miért szégyelli ami, miért akar megfelelni a szüleinek?
2019. jún. 8. 15:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokszor belegondolok, hogy akár én is lehetnék a helyében. A családja nagyon gáz, sok nehézségen ment át. Lelkileg is bántották sohasem volt jó a szüleinek akármit csinált, ha valami nem úgy volt az apja megverte, a szülinapján is kiskorában. Azt olvastam, hogy ez sok mindent károsít a gyerek agyában, ezért a problémákat is másképp oldja meg. Próbálom megérteni, mert szeretném ha boldog lenne.
2019. jún. 8. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismét 1-es

Érdekes, nálam is ez volt. Engem is bántottak lelkileg, vertek meg nem is egyszer. Komolyan mondom, tudnék mesélni sokat. Most nincs senkim, de egyelőre nem is akarok. Semmiképpen nem hagynám, hogy rábeszéljen az apám a házasságra. Felfedném magam és ha kell, bátran elköltöznék. Jobb ezt tenni.

2019. jún. 8. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz élete lesz.

Ez olyan mint amikor valamiről füllentesz, azt még kicsit hozzáteszel, és egyre nagyobb hazugságot csinálsz ami előbb utóbb robbanni fog.

Na ő is így kezdi, nem mondja el, hogy meleg, ismerkedik lányokkal akik nem is vonzzák, esetleg eljutnak az esküvőig, majd jön a gyerek / gyerekek is, azt ha már nem működik a kapcsolat, vagy titokban félre lép pasikkal is, mert ugye ki kell elégíteni a vágyait, és azért mert nem mert őszinte lenni, több ember életét is tönkreteszi, ott maradnak a gyerekek egyedül, elvette a nőtől azt a lehetőséget, hogy egy boldog és őszinte kapcsolata legyen, a fiú szülei ugyanúgy a fiút fogják hibáztatni ezért, pedig valójában ők kergették ebbe bele, csak mert meg akart felelni nekik.

Majd a srácnál jön a depresszió és a többi, főleg ha nem lesz mellette egy olyan ember aki lelkileg támogatná, akár öngyilkos is lehet.

Minden akarat kérdése, ha szeretitek egymást miért nem mentek közösen albérletbe?

2019. jún. 9. 10:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért mert egyből munkát találtak neki otthon, és úgy számolta, hogy ketten nem élnénk meg albérletben. Egyszer történt olyan hogy egy ismerőse szembejött velünk, akkor is azon aggódott nehogy melegnek nézzék.
2019. jún. 9. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ő saját magát nem fogadja el, addig nem is fog ez változni.
2019. jún. 9. 12:10
 16/16 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem támogasd. Hallgasd meg. Ha barátod az alkoholizmus nem megoldás. Ha ilyen barátom lenne szeretném boldognak nem alkoholistának látni. Rengeteg film van amik segítik elfogadni a másságot. Pár éve is lett egy gyöngyszem. Pl ski simon
2019. jún. 23. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!