Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehetett?
Van egy haverom aki bejön nekem, nemrég egyágyban aludtunk, lényegtelen miért, ő már aludt, mikor én még csak arról fantáziálgattam milyen jó lenne vele csinálni ezt azt.
Már olyan szinten nem bírtam visszafogni magam, hogy óvatosan belenyúltam a boxerébe, majd gyengéd mozdulatokkal két percig húzogattam neki,ezután szájon csókoltam, de hirtelen nagyon elkezdtem remegni, annyira, hogy egyszerűen nem tudtam abbahagyni, fogalmam sincs mi lehetett, de abban a pillanatban vissza is fordultam a saját oldalamra és vártam, hogy abbamaradjon. Haverom ebből semmit nem vett észre, viszont az egész ágy velem együtt remegett szinte.
Szerintetek mi lehetett, vagy mi volt ez?
Fogalmam sincs, hogy meleg e, de nem ébredt fel, és ő ebből semmit nem vett észre.
Én is úgy gondolom, hogy talán az adrenalin lehetett az oka.
Köszönöm a válaszokat!
Mondom, ő ebből semmit nem vett észre. :D
Ez nálunk történt, de előtte vett be valamit, ami segített neki elaludni.
Lehet amiatt nem kelt fel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!