Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy biszex, esetleg hetero fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy pénzért rendszeresen kellett volna / lehetett volna szexelni (akár ugyanazzal a férfival), de nem tudtátok rávenni magatokat lelkileg?
Fent vagyok internetes partnerkereső oldalon és havi szinten átlag 1 megkeresés jön 30-50 éves férfiaktól.
Amúgy külsőre jól nézek ki. Általában 10-20 ezret ajánlanak azért, hogy leszophassanak/leszopjam őket, vagy simán csak verjük egymás előtt. Főleg ezek vannak.
Mivel nem kell a pénz, ezért kihagyom ezeket.
nyilván az öregebbek fizetnek azért, hogy orálisan is kényeztessék őket. Hidd el, sokam vannak olyanok, akik bár nem melegek, de a pénzért simán bevállalják. Ebből aztán meg van az albérlet ára.
Én is ismerek ilyen srácot. Eléggé közelről :)
Velem olyan volt már, hogy az utcán mentem el és egy srác padon ülve kiabált, hogy leszopom e pénzért. Először azt hittem, hogy hangosan mesélt valakinek egy sztorit...majd leesett, hogy bakker ezt ő nekem mondtaXD
Meleg vagyok és már megkaptam, hogy jóképű vagyok, de ez azért elég fura volt.
Nem vagyok éppen gazdag és jól esne ha jönne ilyesmi pénzkeresési lehetőség, de nem tudom...Akkor már engem szopjanakXD
Komolyra fordítva a szót,/ha olyan rossz lenne az anyagi helyzetem/ szerintem hamarabb tudnám rávenni magamat rendszeresen egy helyesebb, fiatalabb sráccal/pasival, mint mindig valaki más idegennel, aki még külsőre se épp a zsánerem(fel se állna, szottyadt virslit meg neeeem vennék a számba:P).
De pont ahogyan te is írtad, nem gondolom hogy a lelkiismeretem valaha is engedné.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!