Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy biszex, esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy biszex, esetleg hetero fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy pénzért rendszeresen kellett volna / lehetett volna szexelni (akár ugyanazzal a férfival), de nem tudtátok rávenni magatokat lelkileg?

Figyelt kérdés
És nem mentetek bele a dologba, pedig jó pénzt kerestetek volna és kellett is volna nagyon a pénz?

2016. szept. 28. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Fent vagyok internetes partnerkereső oldalon és havi szinten átlag 1 megkeresés jön 30-50 éves férfiaktól.

Amúgy külsőre jól nézek ki. Általában 10-20 ezret ajánlanak azért, hogy leszophassanak/leszopjam őket, vagy simán csak verjük egymás előtt. Főleg ezek vannak.

Mivel nem kell a pénz, ezért kihagyom ezeket.

2016. szept. 28. 19:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak egy szopásért már 10-20 ezret adnának? Akkor mennyit adnak egy dugásért? Úgy látszik le vagyok maradva. Ilyen könnyen lehet sok pénzt keresni?
2016. szept. 28. 19:50
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Én sokáig ellenálltam, mivel heteró vagyok, de kellett a pénz, untam hogy mindenből kimaradok, így belementem. Ugyanaz a férfi dug, nem sokat ad, de nekem nagyo jól jön.
2016. szept. 28. 19:51
 4/18 A kérdező kommentje:
utolsó, hány éves vagy és a partnered hány éves és mennyit ad? Ő is hetero?
2016. szept. 28. 19:52
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Én 18. Ő 32. Nyilván ő nem az.
2016. szept. 28. 20:10
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

nyilván az öregebbek fizetnek azért, hogy orálisan is kényeztessék őket. Hidd el, sokam vannak olyanok, akik bár nem melegek, de a pénzért simán bevállalják. Ebből aztán meg van az albérlet ára.

Én is ismerek ilyen srácot. Eléggé közelről :)

2016. szept. 28. 20:35
 7/18 A kérdező kommentje:
De hogy tud leszopni egy olyan öreget, aki nem is tetszik neki, ráadásul nem is meleg a fiatal? Én nem tudnám megtenni, előbb hánynám el magam,mint bekapjam a farkát.
2016. szept. 28. 20:40
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Velem olyan volt már, hogy az utcán mentem el és egy srác padon ülve kiabált, hogy leszopom e pénzért. Először azt hittem, hogy hangosan mesélt valakinek egy sztorit...majd leesett, hogy bakker ezt ő nekem mondtaXD

Meleg vagyok és már megkaptam, hogy jóképű vagyok, de ez azért elég fura volt.

Nem vagyok éppen gazdag és jól esne ha jönne ilyesmi pénzkeresési lehetőség, de nem tudom...Akkor már engem szopjanakXD

Komolyra fordítva a szót,/ha olyan rossz lenne az anyagi helyzetem/ szerintem hamarabb tudnám rávenni magamat rendszeresen egy helyesebb, fiatalabb sráccal/pasival, mint mindig valaki más idegennel, aki még külsőre se épp a zsánerem(fel se állna, szottyadt virslit meg neeeem vennék a számba:P).

De pont ahogyan te is írtad, nem gondolom hogy a lelkiismeretem valaha is engedné.

20/f

2016. szept. 28. 22:05
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
32 éves még nem öreg. És férfias, jókötésű. A szopást szokni kellett, de türelmes volt, amikor hányingerem volt kihúzta a számból, adott alkoholt, több nap volt mire elsült a számban. A fenekemet elsőre is megcsinálta. Bekent síkos anyaggal, és nem fájt nagyon. Ma már hozzászokta..
2016. szept. 29. 00:20
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
volt, de nem nem tudtam, eleve fel sem merült bennem, hogy elfogadom
2016. szept. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!