Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy biszex, esetleg hetero fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy pénzért rendszeresen kellett volna / lehetett volna szexelni (akár ugyanazzal a férfival), de nem tudtátok rávenni magatokat lelkileg?
Volt aki irt ram, h heti 1 alkalom azaz havi 4 es 120at kapnek erte.
Nem erdekelt, en is jol nezek ki, pont ami bejon a ferfias 30asoknak, de engem nem erdekel a penz
Én crossdresser vagyok, volt ilyen, konkréten kaptam tőle egy lakást, meg mindent fizetett, cserébe naponta megd*gott, de volt, hogy csak felugrott egy gyors szopatásra, ha arra járt. Tetszett, meg élveztem vele a szexet, szóval nem kényszerből csináltam. Bár néha kicsit sok volt a szex.
25/cd
Én még soha senkitôl nem kaptam ilyen ajánlatot, pedig nem is vagyok csúnya. De ha valaki ilyen ötletekkel bombázna, tuti hogy elhajtanám a fenébe
Nem vet fel a pénz, bár nem is szûkölködöm anyagliag, de eszembe se jutna, hogy pénzért olyan pasival szexeljek, aki egyáltalán nem jön be. Ha meg bejön, akkor nem a pénze kell :-D
Nem volt még fiús kalandom. Hajlamot érzek magamban, vágyat kevésbé.
Pénzért viszont nem hiszem hogy sokat gondolkodnék. Sajnos igencsak jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!