Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy biszex, esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy biszex, esetleg hetero fiúk, férfiak, volt olyan veletek, hogy pénzért rendszeresen kellett volna / lehetett volna szexelni (akár ugyanazzal a férfival), de nem tudtátok rávenni magatokat lelkileg?

Figyelt kérdés
És nem mentetek bele a dologba, pedig jó pénzt kerestetek volna és kellett is volna nagyon a pénz?

2016. szept. 28. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Én csináltam ilyet többször és jól kerestem rajta. A vicces az hogy a pasik akikkel találkoztam ilyesmi miatt egyáltalán nem néztek ki rosszul, még ingyen is lettem volna velük...de van akit izgat hogy fizet érte...van aki szó szerint azért fizetett nekem 15-öt hogy leszopjon és szájában élvezzel el, azt nem is várta el hogy én csináljak neki akármit is. 30 éves volt és izmos, sportos, tehát van ilyen is.
2016. szept. 29. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Volt aki irt ram, h heti 1 alkalom azaz havi 4 es 120at kapnek erte.

Nem erdekelt, en is jol nezek ki, pont ami bejon a ferfias 30asoknak, de engem nem erdekel a penz

2016. szept. 29. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Én crossdresser vagyok, volt ilyen, konkréten kaptam tőle egy lakást, meg mindent fizetett, cserébe naponta megd*gott, de volt, hogy csak felugrott egy gyors szopatásra, ha arra járt. Tetszett, meg élveztem vele a szexet, szóval nem kényszerből csináltam. Bár néha kicsit sok volt a szex.

25/cd

2016. szept. 30. 18:30
 14/18 petike30 ***** válasza:
95%
szia nekem volt kb 1 evet csináltam nem leszel gazdag nyugi 15-20e komplett
2016. okt. 1. 01:25
 15/18 anonim ***** válasza:
98%
Szóval vannak férfi qurvák szép számmal. :D Jó tudni.
2016. okt. 1. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem pont az ellentétje történt. Abszolút nem volt és nincs szükségem pénzre, de mégis nagyon felizgatott, hogy fizetnének értem, szóval több pasival is elmentem így. F28, bi
2016. okt. 4. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Én még soha senkitôl nem kaptam ilyen ajánlatot, pedig nem is vagyok csúnya. De ha valaki ilyen ötletekkel bombázna, tuti hogy elhajtanám a fenébe

Nem vet fel a pénz, bár nem is szûkölködöm anyagliag, de eszembe se jutna, hogy pénzért olyan pasival szexeljek, aki egyáltalán nem jön be. Ha meg bejön, akkor nem a pénze kell :-D

2016. okt. 5. 12:07
 18/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt még fiús kalandom. Hajlamot érzek magamban, vágyat kevésbé.

Pénzért viszont nem hiszem hogy sokat gondolkodnék. Sajnos igencsak jól jönne.

2016. nov. 23. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!