Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehetett?
Figyelt kérdés
Ma reggel a buszon egy kb velem egy idős srác ült le mellém és én oda tettem a térdem az övéhez és ő nem húzta el az övét. Tudom hogy ez lehet hogy hülyeség de azért megkérdezem.2016. máj. 20. 17:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak nem érdekelte. Ha nálam adódik ilyen szitu én se húzom el, ha a másikat zavarja majd ő :D de ezen felül persze, lehet, h meleg
2/4 anonim válasza:
Bocs, hogy hetero lányként írok, de erről az jut eszembe, hogy egyik nap ültem a padon, vártam a vonatot, erre odaült szorosan mellém egy fiatalabb fiú, mire én ösztönösen arrébb húzódtam, erre ilyet szól nekem, hogy "nyugi, maradjál csak, elférek". Én meg gondoltam magamban, oké, de engem meg zavar, hogy az aurámban ülsz és összeér a lábunk. :DD
Nem hiszem amúgy, hogy nyomulásból ült volna mellém, bár a fene tudja.
Vannak emberek akiknek nincs privát szférájuk, simán belemásznak a másik fenekébe is akár. Vannak akik, meg minimum 3 lépést tartják mindenkivel szemben.
Ennyiből nem lehet tudni.
4/4 anonim válasza:
biztosan meleg volt,legalább 37,4 celsius fokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!