Segitség A fogászati érzéstelenitéskor meleg futott a fejembe szét, elpattant egy ér vagy mi lehetett?
Figyelt kérdés
azota is bizsereg a fejem teteje néha,ugy félek.mondtam a dokinak fe csak hümmögött.2014. dec. 12. 12:20
1/4 anonim válasza:
Ne izgulj, ilyen nekem is volt. Én konkrétan úgy éreztem, mintha meleg vízzel öntötték volna le a fejemet. Nekem a doki akkor azt mondta, hogy pont egy idegszálat kapott el az injekció. Ne félj, semmi maradandó, ez nekem már több mint 20 éve volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj de jo hogy irtál, alig birtam a fejem felemelni.akkor ott a székben. Halálfélelmem volt,és most is bizsereg néha pár napra rá,ez is normális?
2014. dec. 12. 13:31
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. El fog múlni, csak az idegszálnak meg kell nyugodnia, mivel bele lett szúrva. Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!