Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban meleg lehetett?
"azt mondta, hogy ő is"
" ő nem lesz meleg"
"ő ezt nem vállalná fel meg sohasem járna fiúval"
Először beismeri, utána tagadja (vagy azt mondja, hogy visszaváltozik nemtudom milyenné), majd végül azt mondja, hogy az csak nem akarja felvállalni.
Fura ez.
Szerintem az, meleg. Sokan rejtőzködnek, nemcsak ő.
1-es vagyok
Magyarázta? Abból, gondolom kiderült valami nem?
Amúgy szerintem azért szégyelli (és nem csak ő) mert ebben az országban még mindig úgy nőnek fel a melegek, hogy abnormálisnak tartják őket.
Azért akar "megfelelni" (rejtőzködni) a szüleinek, mert nem akarja, hogy kiderüljön. Nagyon sok a homofób szülő aki képes ezért kitagadni meleg fiát.
Ismét az 1-es vagyok.
Gondolom a szülei sem tudják, nemcsak mások előtt nem vállalná.
Elég szomorú ez. Na meg ez semmit sem érne, hisz ha nem vonzódik a lányokhoz, akkor feleslegesen pazarolja el velük az idejét, na meg a lányokét is.
Remélem ő nem fogja elkövetni azt a hibát, hogy házasságig is elmegy. Mert ha igen akkor az életét cseszi el. Nincs értelme ezt tenni, csak rosszul járna.
1-es vagyok
Elkeserítő. De még mindig azt gondolom, hogy ez nincs rendjén. Ebben a helyzetben nem szabadna hallgatnia a szüleinek. A felesége életét is tönkretenné. Mit szólna majd, ha nehogyisten kiderülne? Mit szólna majd az após, az anyós? Sehogy se jó ez. Le kéne végre sz*rnia az apját. Nem kéne hazaköltöznie alapesetben. Miért akar visszamenni? Mi veszi őt rá?
Akkor ezek szerint mégiscsak elindul a rossz úton, amiről tudja, hogy rossz. Hagyja, hogy rosszabb legyen az élete, és az apjára hallgat, nem mond ellent neki....
Kérdező, kérlek ne haragudj meg ettől, de én nem tudom őt becsülni. Fontosabb neki a homofób apja véleménye és nem a boldog életet választja. Szerintem felejtsd el, keress más valakit. Ő már eldöntötte, hogy majd hazugságban fog élni egy nő mellett, akit nem is fog szeretni és titokban csalni fogja. Nem érdemel meg téged. Töröld ki a fejedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!