Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni vagy szoptatni? Miért látom azt, hogy többen is inkább szopni szeretnek?
Figyelt kérdés
Láttam néhány ilyen kérdést és egyszerűen nem tudom megérteni, hiszen ilyenkor nem azt a felet érik az ingerek. Most tényleg ilyen gyakori hogy inkább szopni szeretnek jobban? Ti melyiket szeretitek?2019. máj. 27. 14:40
1/16 anonim válasza:
Nézd csak meg akár az EP akár az Országgyűlési választások eredményét. A magyarok vérében van, hogy szeretnek szopni.
2/16 Ibiza2019 válasza:
lanyok sora erkezik, hogy biza ok imadnak szopni.. de erdekes en meg hiaba keresek ilyen lanyt... kivancsi lennek a valosagra es megkerdeznem a pasijukat, akik jelentkeznek ket kezzel ilyenkor :D
3/16 A kérdező kommentje:
Még mielőtt valaki megszólná véletlenül elírtam: szopatni.
Második válaszoló:
Nem értem miért említesz lányokat :D
2019. máj. 27. 14:46
4/16 anonim válasza:
Én mindkettőt imádom,aktív létemre.szeretem ha a passzív hosszan érzékien játékosan kényezteti a péniszem,ugyanakkor én is imádom szopni a másikét...szeretem ha a passzív ugyanezt megkapja.uhhh.....na de hagyjuk is😉
6/16 anonim válasza:
Szeretem ha csak fekszem es szopnak ;)
7/16 anonim válasza:
Attól hogy valaki adja az orált és nem kapja, még érik ingerek és nagyon is izgató. Én mondjuk azt szeretném, ha kölcsönös lenne az orál
8/16 anonim válasza:
Én szopatni szeretek, de nem zárkózok el a viszonzástól.
25F Budapest
10/16 anonim válasza:
Azt nem értem, ha sokan szeretnek szopni, akkor miért nem találok senkit aki leszopna? Tiszta ápolt szőrtelen farkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!