Mit tegyek? 2,3 Napja eszre vettem, hogy apad a tejem! Mit tegyek, hogy ne apadjon el? , vagy hogy tobb legyen es ne kelljen potoljam tapszerrel? Meg szeretnek szoptatni 1 ideig
Bérelj egy SNS készüléket (ilyen pl. a Medela Szoptanítja), és ahogy előttem is írták, ne add fel, nyomasd a tejszaporító praktikákat! A cumisüveget el kéne felejteni, mert abból ugye könnyen hozzájut az anyaghoz, a cicin meg meg kell dolgozni a betevő kortyokért. :)
Én megkeresnék egy szoptatási tanácsadót (az LLL vagy az IBCLC honlapján biztos kapsz segítséget)
Ne add fel, szerintem menni fog!
Nekem a szoptatás után ivott rengeteg folyadék (általában víz), és az alvás segített.
Illetve szoptatás utáni fejéssel lehet még nagyon jól turbózni a mennyiséget.
az ejjel viz helyett Hazi Komeny teat fogyasztottam, reggelre meg a polom is tejes lett.... koszonom a segitsegeteket, tanacsaitokat, megprobalok mindent, hogy ne apadjon el a tejem , merthat az az egeszseges, es hat faraszto a tapszert keszitgetni ejszaka... konyha --> haloszoba, haloszoba
-->konyha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!