Ha 10 hós koráig tudtad szoptatni babádat, utána egy éves koráig kiegészítetted tápszerrel az étkezését?
Figyelt kérdés
Már csak reggel és este szoptatom, és úgy érzem egyre kevesebb a tejem.Ha elapad, akkor még két hónapot álljak neki reggel és este tápszerhez szoktatni?Vagy ilyenkor már elég neki a főtt étel amit kap?2011. jan. 26. 20:50
1/4 anonim válasza:
Én adtam neki tápszert! Nincs kőbe vésve hogy 1 évesen abba kell hagyni. Addig kell adni amíg igényli.
2/4 anonim válasza:
Én 8 hós koráig bírtam rávenni a szopizásra. Addig sem nagyon akarta már. Sajnos a tápszer sem kellett Neki utána, így az is kimaradt. Most 14 hónapos, reggel adok neki Túrókrémet (túró, gyümölcs, natúr joghurt), este pedig tejpépet, hogy pótoljam vmivel. Egyébként 1 éves kor után is kaphat tápszert. Újabban már nem nagyon ajánlják a dokik a tej bevezetését 1 évesen.
3/4 anonim válasza:
Igen!! Kell neki a napi fél liter tej alapú táplálék, ezt sajtból, túróból, stb. nem tudja magához venni.
4/4 anonim válasza:
Igen. A lanyom 10 honaposan elvalasztotta magat, utana tapszert kapott, majd 1 eves kora utan fokozatosan tejet, eleinte tapszerrel keverve, majd egyre kevesebb tapszer volt benne. Ez 5 eve volt, akkor meg nem azt mondtak, hogy 3 eves korig ne adj tejet, hanem akkor 1 eves kor volt a "hatar"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!