Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik sikosítót és óvszert válasszam?
Figyelt kérdés
Tanács kellene, hogy melyiket érdemes választanom.2019. ápr. 27. 17:37
1/6 anonim válasza:
Óvszerból durex, sikosítóból meg ezt a márkát hanyagold mert elég szar.
2/6 anonim válasza:
Próbáld ki őket, keresd meg a megfelelőt
19/f
3/6 anonim válasza:
Tokmindegy
Latexhez nem hasznalj olaj alaput ez a lenyeg
Amugy a noname netes rendelt is ugyan olyan jo mint a legdragabb
Sikositobol vizbazisut hasznalj igaz ez hamar rgacsoss valik de ha cseppentes ravizet akkor ujra sikos lesz
Olaj bazisut csak olyan gumihoz ami latexmentes vagy ha gumimentes a szex
4/6 anonim válasza:
Síkosítóból a Durexet használom már régóta. Nagyon jó,viszonylag jó árban is van,Tescoban is lehet kapni és tartalmaz nyugtató,gyógyító aloa-verat is,marha jó.
Gumiból pedig a gyári síkosítottat válaszd.
5/6 anonim válasza:
Én gumiból és sikositobol is csak a durexet ajanlom,en is azt hasznalom es nagyon szeretem ezt a termek csaladot.
6/6 anonim válasza:
Mi nagyon sokáig használtunk skyn -t szerintem az egyik legjobb es van belőle sikosító is ami szintén nagyon jó, illetve latex mentes ha valaki nem birná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!