Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Síkositót honnan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Síkositót honnan?

Figyelt kérdés
Olyasmi problémám lenne hogy csak 17 vagyok és állítólag síkositóval jobb ujjazni magam,de nem tudom hol vehetnék így. Vagy egyéb ötlet?

2018. ápr. 29. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Babaolaj.
2018. ápr. 29. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Így??? hogyan?

Az oké, hogy nem vagy 18, de egy szexsopban nem hiszem, hogy elkérnék a személyidet, legalábbis tőlem nem kérték és én is 17 voltam, mikor először bementem egy ilyen helyre.

Rendelj neten. Diszkrét csomagolásban kapod, bármit is rendelsz onnan.

2018. ápr. 29. 16:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelo, az lehet és mit mondok itthon a csomagról?Logikus hogy nem egyedül élek és ekkor tájt legtöbbször már iskolában vagyok mikor a postás jön.
2018. ápr. 29. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Adok én neked. Hol laksz?
2018. ápr. 29. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan céget, ahol lehet rendelni csomagautomatába (PostaPontra), vagy magára a postára úgy, hogy csak SMS-ben és/vagy emailben kapsz róla értesítőt! Léteznek ilyen lehetőségek is. ;)
2018. ápr. 29. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, hogy nem egyedül élsz.

Írtam, hogy diszkrét a csomagolás, semmi nem utal a tartalmára, bármi is legyen benne. Nem a vasárnapi ebédnél kell kibontani és kész :-)

Előttem írták a babaolajat, de vannak olyan masszázsolajak is, amik alkalmasak erre a célra, némelyiken fel is van tüntetve. Na nem telibe ráírva, hanem utalnak rá.

2018. ápr. 29. 16:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Ötös, hatos kommentelő köszönöm, már csak el kell döntsem, meg össze kell szedjek egy kicsivel több pénzt, addig körül nézek ezek az olajok között. A többieknek is köszönöm ha más lett volna a kommentelő, de személyes találkába nem mennék bele bocsánat.
2018. ápr. 29. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Bemész egy drogériába ,aztán veszel egy síkosítót,mit kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2018. ápr. 29. 17:05
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem akar kellemetlen helyzetbe kerulni a szulei elott, mit nem ertetek ezen? Azert irtam, babaolaj. Megmondod a borodre kell.. ennyi.
2018. ápr. 29. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Dm. aquaglide. Legjobb
2018. ápr. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!