Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti milyen síkosítót használtok?
Figyelt kérdés
18F2017. aug. 2. 11:42
3/9 anonim válasza:
Sima masztihoz is imádom használni.
2es voltam
4/9 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, és heteró, de nagyon kis finnyás.
Árban ( mennyiségre nézve) olcsóbb a durextől a massage 2in 1. A fentebb belinkelt termék-család, pl nekem nem jött be. Picit csípett, picit drága, és kevés ideig elég.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem jön be a durex, ragacsos lesz. Bioglide-ot használunk most, szerintem sokkal jobb.
6/9 anonim válasza:
Bocsi, tapasztalatom sajnos nincs, de olvastam már hasonló kérdést, és ott is az előttem szóló által használt Bioglide-ot ajánlották. Kellemes használatot!;-)
7/9 anonim válasza:
Én nekem a Swiss navy szilikon alapú nagyon bejött. A durexek nem voltak olyan jó, volt olyan ami még csipet is.
8/9 anonim válasza:
A Durex nekünk sem vált be, nagyon nem tetszett egyik változata sem. Hamar ragadóssá válik és van amelyik még csíp is. A Masculan-nal is ugyanez a helyzet.
Egy hetero barátnőnk ajánlotta a SÁBA intim síkosítót, kipróbáltuk, nagyon tetszett nekünk, ezért ennél maradtunk. Gyógyszertárban kapható, 75 ml (kb. 1500 Ft). Vízbázisú, vizes alapú.
(A Bioglide-ot még nem próbáltuk, kössz a tippet a válaszolóknak, ki fogjuk próbálni.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!