Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homo fiúk! Ti milyen síkosítót és milyen labdacsot használtok randi előtt?
amire ilyen előkészületek kellenek, az nem egy randi.
hanem egy hímringyó vagy.
4-es. Szia!
Én erről nem hallottam semmit! Vannak passzívok és vannak aktívok. Jómagam passzív vagyok, a női szerepet vállalom. Engem dugnak én nem dugok! Én szopok, engem nemigen szopnak!
Úgy szoktam, hogy beöntés után, síkosítok és van egy átlagos 18cm4cm-es dildóm, azzal tágítok, utána meg egy vastagabbal, 5-6cm átmérőjűvel!
Egy ilyen randi részletesen, hogy történik írj privit és leírom, ha érdekel! Ez sokkal lényegretörőbben megy, mint a heteróknál. Itt ritkán van előtte vacsora, beszélgetés, romantika..meg egyéb.
Egy példát írok, a randimról:Megbeszélünk egy helyet és időt....na már itt is gondok szoktak lenni, mert sokan a találkozó előtt 1-2órával lemondják a randit!
De, vegyünk egy példát! Megérkezek egy kieső, sötét helyre, parkba..ott van a partner is...mondom neki:
-Szia!
-Itt csináljuk? A számba élvezel? Hoztál gumit?
Bemegyünk a fák közé, lehúzza a sliccét, előveszi a farkát én meg letérdelek és szopom!
Ha dugni is akar, leveszem a nadrágom, alatta combfix harisnya van és behajolok előtte...
ez nem egy randi, hanem knrvaként használnak.
egy elso randi így néz ki melegek kozott:
- találkozás
- mosoly/kézfogás
- bemutatkozás
- ismerkedes a vacsora/seta kozben
- még tobb ismerkedés
- bucsu
- ha szimpatikusak egymásnak és lesz folytatás, akkor puszi, esetleg csók.
ja kb a mit a7. irt.
te kedves kérdező egy prosti vagy.
jó én bi vagyok,de soha nem csinálnék ilyet.egyszer volt,de annak igen jó oka volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!