Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ennyire előítéletesek a meleg/biszex emberekkel?
Helyretenni?
Hát gratulálok, pontosan nulla értelmes érvet fogalmaztál meg eddig. Ha te így teszed helyre az embereket, akkor gratulálok.
Bayer? Én úgy tudom, hogy az egy durcás hatvanéves, aki, ha nem tetszik neki valami, egyből prolizni, libsizni meg bzizni kezd. Ja várj, pont neked való!
Amúgy kedves Bayerzsolti-néző. Van pszichológus ismerősöm, viszonylag olcsón dolgozik, ha gondolod, beajánlhatlak. Ha gondod van, írj privit. Ultra komolyan mondom.
Csak mert nekem furi, hogy valaki olyanhoz ír, amihez köze nincs. Én sem szoktam az ezotéria kategóriát látogatni.
Akik azt írják hogy a négy fal közt való a szexuális beállítottság, mert magánügy.
De mi van akkor, mikor a kollégáid megkérdezik, van barátnőd? Mikor akarsz családot?
Ők miért vájkálnak mások életében, ha ez a 4 fal közé való?
Illetve mi van azokkal a melegekkel, akikről már ránézésre megállapítható, hogy meleg, és emiatt szekálják? Nem hirdeti, de akaratlanul is lejön a testtartásáról, a mozdulatáról stb.
BayerZsótinak meg azt üzenem, a migráncsoktól kell félni, nem a melegektől, mert a migráncsok erőszakolnak meg embereket :D
Vicc az egész, majd megnézem hogy üt vissza a dolog, mikor a magyarokat külföldön is migráncsokként kezelik.
"szerencsére az én fajtám képezi a többséget"
Szerencsére ez nem így van. Amikor a történelemben a hozzád hasonlók kerültek hatalomra annak egy világháború és komoly népirtás lett a következménye. (Rossz hírem van, a te "fajtád" a mi fajtánk is amennyiben Homo Sapiens Sapiens-nek tartod magad)
#28 "A búzik szeretnék azt hinni, hogy egyre elfogadóbbak az emberek, meg egyre jobb lesz nekik. Pedig nem. Amióta a világ világ undodnak a búziktól. Ez a természetes."
Vicces, hogy más kára tölt el ekkora elégedettséggel; mit kell ennyire kompenzálni? Másrészt meg kicsit guglizz már rá légy szíves mi volt a helyzet a homoszexualitással kapcsolatban a középkor előtt (őkor, őskor, tudod...) Baromira nem igaz, hogy azóta ítélik el a homoszexualitást amióta világ a világ. Ez csak a hozzád hasonlók kis korlátolt fejében él így. Ezek tények. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!