Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még a gárdonyi meleg strandhoz hasonló strand Magyarországon? Ti szoktatok ilyen helyekre járni?
Figyelt kérdés
A gárdonyi meleg nudi strand nagyon tetszett, különösen, hogy jól eldugott helyen van, így nem zavarnak bámészkodók, valamint nagyon jó, hogy nincsenek nők, csakis meleg és biszex srácok.
31/F (meleg)
#meleg #homoszexualitás #férfi #strand #biszexualitás #nudista #srác #Gárdony #Velencei-tó #naturista
2018. júl. 30. 20:35
2/4 anonim válasza:
Szerintem mióta a világ világ az ott van :))
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hely szerintem, csak kíváncsi volnék, hogy van-e még ilyen jó hely hazánkban. Sajnos nem írnak sokan. :(
Amúgy én majdnem minden hétvégén lenn vagyok a gárdonyi nudin.
2018. aug. 6. 20:38
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, állítólag Balatonberényben van még nagyon jó strand. Lenne kedved csatlakozni egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!