Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ennyire előítéletesek a meleg/biszex emberekkel?
Figyelt kérdés
Magyarországon eléggé,mondhatni a béka segge alatt van az elfogadás a nyugati országokhoz képest.Nyugaton tök természetes,ha a nyílt utcán kézenfogvást megy az utcán 2 fiú,vagy ha egy zsúfolt téren megcsókolkák egymást.Magyarországon viszont nem lehet úgy ki menni az utcára egy párnak,hogy le ne b*zizzák őket.Ez miért van?Miért ennyire degeneráltak a magyarok?2019. márc. 23. 23:01
1/32 anonim válasza:
Szerintem alapvetően minden réteg üldöztetve van idehaza..
Könnyebb gyűlölködni mint önvizsgálatot tartani.
Szomorú, de ez van. :(
2/32 anonim válasza:
Mert keserű begyöpösödött szrok akik abban lelik örömüket hogy másokat basztathatnak
3/32 anonim válasza:
#3 as elmehetsz a homofob nenikedbe majdnem csunyat irtam
4/32 A kérdező kommentje:
#3 ki a g*ci mondta neked azt,hogy en is az vagyok?😂Gondolkodj mielőtt "válaszolsz",mert ezzel nem a másikat,hanem saját magadat járatod le😂😂
2019. márc. 23. 23:33
5/32 anonim válasza:
Mert gusztustalan ha két férfi smacizik. Ez nem ország kérdése. Ez belülről jön. Külföldieknek is undorító. És ott is undorodnak tőlük a normális emberek, csak a média sugallja azt, hogy mindenkit szeressenek. De ez nem így van.
6/32 anonim válasza:
Azért mert ebben az országban sajnos túlsúlyban vannak az olyan hülyék mint az előző két válaszoló. Aki szerint a gyerek szexuális orientációja változik ha megpillant két csókolózó azonos neműt. Biológiai ismeretei a professzor szintet súrolják. Külföldön azért fogadják el a melegeket mert ott még az átlagemberek is egy értelmesebb szinten mozognak, nem érdekli őket hogy xy mikor megy férjhez, miért nem nősül meg, miért nincs gyereke.Magukkal foglalkoznak nem azzal, hogy a saját szerencsétlen életükért milyen társadalmi csoportot okoljanak. Nem vesznek ki szabadnapot, hogy a prideon őrjöngjenek, inkább a családjukkal, vagy a munkájukkal foglalkoznak.
7/32 anonim válasza:
És a rohadt idióták hol tartsák az aberrációjukat?
8/32 anonim válasza:
Elsősorban a melegeknek meg kellene tanulni viselkedni. Ha én elfogadom, hogy ő meleg, fogadja már el ő is, hogy é nem vagyok az. Azonkívül a prid, vagy ehhez hasonló dolgokat abba kéne hagyni, mert gusztustalan. Ha valaki természetellenes dologban leli örömét, szíve joga, de maradjom már az ő hálószobatitka és ne teregesse ki és még sorolhatnám. Szóval mint minden, ez is kettőn áll.
9/32 anonim válasza:
Hol nem tudnak viselkedni a melegek? Mert még nem tapasztaltam sehol hogy a melegek polgárpukkasztó dolgokat csinálnának. És a melegeket is megilleti az a jog, hogy úgy éljenek mint egy heteró pár, és az hogy évente egyszer van egy pridejuk az a legkevesebb.
10/32 anonim válasza:
“ Megilleti az a jog” Akkor majd jönnek a pedofilok, hogy őket is megilletnek bizonyos jogok... Ha természetellenes dolgot csinálsz, húzd meg magad és örülj, hogy van lyuk a s...geden! Olvasgass a fórumokon és rájöhetsz, hogyan is értem azt a viselkedést. Persze te ezt nem akarod érteni. Azonkívül heteroként van (volt) pár meleg ismerősöm, akiket haver lévén elfogadtam. Csakhogy az egyikük állandóan bepróbálkozott, simogatott, taperolt, aztán amikor többszöri figyelmeztetés után jól elvertem, majdnem engem csesztek ki a suliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!