Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ennyire előítéletesek a meleg/biszex emberekkel?
Komoly problémák vannak itt egyesek gondolkodásával.
Először is imádom, mikor a heterók közül a homofóbok mondogatják, hogy hát ők sem vonulgatnak, meg miért kell felhívni a figyelmet magunkra. Elárulom, az év minden napján heteró pride van, nem tudsz úgy ötszáz métert sétálni az utcán, hogy ne láss smacizó heterókat. Múltkor egy elegáns étteremben falta egymást egy pár, de olyan szinten, hogy elképesztő. És ezt ma bármelyik heteró jóformán bárhol megteheti, míg ha egy meleg srác megfogja párja kezét, akkor akár meg is verhetik érte. Ha a heterók megtehetik, akkor a melegek is! Amúgy csak megjegyzem, hogy én nem csinálnám ezt a párommal, mert a szexuális élet valóban a négy fal közé való. Persze a kézen fogva sétálás és a diszkrét puszi belefér. Az meg, hogy fel akarjuk hívni magunkra a figyelmet, egyszerűen hülyeség. Én soha nem voltam ilyen típus, a legtöbb meleg ismerősöm (95%) sem az.
Meg ne haragudjatok, de mi baja lesz egy gyereknek, ha meglát egy homoszexuális párt? Maximum megkérdezi, hogy ők miért fogják egymás kezét, de te rontod el az egészet ott, hogy azt mondod, beteg dolog. A gyerek esetleg elkezd gondolkozni, hogy miért beteg dolog, aztán meg, ha a gyereked valamiért mégis meleg lesz később, emlékezni fog a beszélgetésre, és hogy az apja betegnek tartja őt.
A pedofíliával vont párhuzam elég érdekes. A homoszexuálisok a pedofilokkal ellentétben nem okoznak lelki sérelmet partnerüknek, mivel a homoszexuális kapcsolatok szellemileg érettebb emberek között alakulnak ki, nem pedig egy hatvan és egy tizenegy éves között. Erre kár szót pazarolni.
Az a nagy helyzet, hogy az emberek egyszerűen képtelenek elvonatkoztatni a saját fos életüktől, és mindenkiben azt keresik, hogy miért bánthatják (cigány, meleg, még nincs gyereke, stb.).
Azt végképp nem értem, hogy valaki miért írogat a homoszexualitás kategóriába, ha nem vonzódik a saját neméhez. Neki ez a szórakozás, hogy semmibe néz másokat?
Tizenötös, nem az a baj, hogy nem értesz egyet a homoszexuálisokkal. Megvan a jogod hozzá. A probléma ott kezdődik, hogy lelőnéd az általad említett melltartós pasit. Milyen joggal tennéd ezt?
Amúgy meg a homoszexualitás nem egyenlő a melltartós pasikkal. Ez olyan, mintha a zebrára azt mondanád, hogy zsiráf. Közük nincs egymáshoz.
Ki mondta neked, hogy a heterók rosszak? Mondott valaha bárki ilyet? Mert én ilyet nem mondtam, és elfogadom, hogy valakinek a család férfiből és nőből állhat. Szerintem két nőből vagy két férfiből IS állhat egy család.
Egyik a te nézőpontod, másik az enyém.
Szerinted te vagy a normális, szerintem meg te nem vagy normális. De nem amiatt nem vagy normális, mert heteró vagy, hanem amiatt, mert a homoszexualitás kategóriában akarsz téríteni.
Hú de bírom azt, amikor a gyerekekkel és a pedofíliával jönnek. A legtöbb pedofil a családos emberek közt van (ergo nem a homoszexuálisok közt).
A pedofília és a homoszexualitás két különböző dolog, amíg a homoszexuális kapcsolato két olyan ember közt jön létre akik a saját neműkhöz vonzódnak, felnőtt emberek és kölcsönös beleegyezéssel, addig a pedofília épp az ellenkezője.
Ez olyan mint amikor a heteroszexualitást mosnák össze a nemi erőszakkal.
A gyerekeket meg ne ettől, mármint a látványtól féltsétek, az nem zavar titeket amikor az utcán dorogsok, alkoholistás mászkálnak a gyerekek előtt?
Sokkal nagyobb annak az esélye, hogy a gyerekből drogos, vagy alkoholista lesz, mert az nemtől és szexuális beállítottságtól független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!