Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Biblia szerint mitől lesz valaki homoszexuális?
Annyi van csak leirva mindenhol, hogy bűn, de arra már nem tér ki, hogy mitől alakul ez ki valakinel. Illetve ha valaki meleg és keresztény, akkor élete végéig maradjon egyedül és legyen boldogtalan? Hiszen nyilván nem hazasodhat össze azonos nemű emberrel a Biblia szerint. Vagy majd Isten heterot csinál az emberből ha kéri vagy hagyja szenvedni ebben az állapotban? Nem értem, egyáltalán, hogyan engedheti azt, hogy vki ilyennek szülessen ha eleve ez bűn? Az meg nembiztos, hogy igaz, hogy minden homoszexualissal történt vmi gyermekkorában, aztán attól lett olyan. Ismerek olyat, akinek teljesen normális gyermekkora volt és mégis meleg.
Hallottam olyat is, hogy valaki full homoszexuális volt és megtért és hetero lett, de ez nemtudom mennyire lehet igaz vagy valós. Én kizartnak tartom, hogy valaki, miután egész életében ilyen eletvitelt folytatott, vminek a hatására totál atvaltozzon és meghazasodjon és szeresse a felesége testet. Márpedig az illető ezt állította egy interjúban.
Kinek mi a véleménye erről? Ha már Isten ennyire tiltja ezt, hogy engedheti meg, hogy vki ilyennek szülessen?
Ha akarnál sem tudnál megfelelni.
Ha egyedül maradsz életed végéig és boldogtalan leszel, nem létesítesz szexuális kapcsolatot a saját nemeddel, még akkor is fogsz fantáziálni fiúkról, a maszturbálást nem fogod tudni elfojtani, merevedésed ugyanúgy lesz, ugyanúgy a fiúkra.
Ha meg a látszat miatt feleségl veszel egy nőt, akitől elveszed azt a lehetőséget, hogy boldog legyen egy olyan emberrel aki valóban vágyik rá, önzőség, és ahogy előttem írták nem lennél igaz ember. Ez nem tudom mennyivel lenne jobb.
A válás is bűn, ma már mégis gyakorolják a keresztények is, szerintem érdemes ennek fényében nézni a dolgokat.
Teljesen fölösleges azon rugozni, miért lesz valaki meleg, mert ennek a kérdésnek kb annyi értelme, mint hogy miért szereti valaki a pörköltet vagy miért az a kedvenc színe / sportja az ami.
Lehet ahhoz ragaszkodni, hogy ez rendellenesség, csak akkor ne csodálkozz ha távolabb lépve nem érted a teljes képet.
Mert úgy tényleg nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!