Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofobnak számítok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofobnak számítok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok homofob. Vanak ilyen barátaim és imádom őket. Love simon c. Filmet is nagyon szeretem. De az olyan könyvet aminek a főhőse meleg és az ő szerelmi történetét meséli el valahogy nem jön be. Valahogy soknak érzem azt, hogy egy meleg "fejében" vagyok. Képmutató lenék aki csak megjátssza a liberálist?

2019. márc. 14. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Nem hiszem. Akkor én meg heterofób vagyok.

Én melegként utálom, amikor egy könyvben bele kell bújnom egy hetero férfi fejébe, aki ráadásul nőzik is.

Bár ha a történet nagyon jó és nem csak romantika van benne, akkor túl tudok lépni rajta, de vannak esetek amikor nekem annyira sok már, hogy be kell fejeznem az olvasást.

Szerintem ez normális, nem kell mindent szeretni.

2019. márc. 14. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A tolerancia nem jelenti azt, hogy azonosulnod is kell azzal, akit tolerálsz. A leírtak alapján nem vagy homofób.
2019. márc. 14. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy homofób ennyitől.
2019. márc. 15. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Miért kérdezed?

Valaki azt mondta rád, hogy homofób lennél? Mert ennyi alapján nem.

2019. márc. 16. 01:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért kérdeztem mert van a HIM cim könyv és mindenki el van tőle szállva és anyira szeretik. Én viszont már az elején abba hagytam mert nem tetszet.
2019. márc. 16. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Hú, hát ha én valamilyen fób lennék minden olyan könyv és film után, ami nekem nem tetszik, mások meg rajonganak érte...
2019. márc. 17. 04:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak erről az egy könyvről van szó hanem a többi ilyen jellegű könyvről is. A HIM csak a katalizátor volt.
2019. márc. 17. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

Az Akhilleusz dalát már próbáltad olvasni?

Én amikor elkezdtem az Aristotle és Dantet vagy a Simon és a homo sapiens lobbit, akkor azok nagyon nem jöttek be és nem tudtam azonosulni a szereplőkkel, pedig meleg vagyok.

De az Akhilleusz dalában Patroklosszal nagyon is tudtam, valószínűleg azért, mert sima hétköznapi emberként van ábrázolva és nem abból áll a karaktere, hogy ő meleg és tini.

Szerintem ha ezt még nem próbáltad, akkor tehetsz vele egy próbát, már akkor is megéri, ha érdekel a görög mitológia.

Lehet az író/mesélő stílusában van a hiba.

2019. márc. 17. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Én aromantikus vagyok (egyáltalán nem érzek romantikus vonzalmat semmilyen nemű emberek iránt), és nem szeretek semmiféle romantikus fiktív történetet se könyvben, se filmben. Egyszerűen nem jön be nekem ez a műfaj. Ettől még vannak olyan ismerőseim, akik szerelmesek egymásba és semmi bajom velük. Nem érzem magam romantikagyűlölőnek, vagy akármi is ennek a neve.
2019. ápr. 1. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!