Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofobnak számítok?

Nem hiszem. Akkor én meg heterofób vagyok.
Én melegként utálom, amikor egy könyvben bele kell bújnom egy hetero férfi fejébe, aki ráadásul nőzik is.
Bár ha a történet nagyon jó és nem csak romantika van benne, akkor túl tudok lépni rajta, de vannak esetek amikor nekem annyira sok már, hogy be kell fejeznem az olvasást.
Szerintem ez normális, nem kell mindent szeretni.

Miért kérdezed?
Valaki azt mondta rád, hogy homofób lennél? Mert ennyi alapján nem.

Az Akhilleusz dalát már próbáltad olvasni?
Én amikor elkezdtem az Aristotle és Dantet vagy a Simon és a homo sapiens lobbit, akkor azok nagyon nem jöttek be és nem tudtam azonosulni a szereplőkkel, pedig meleg vagyok.
De az Akhilleusz dalában Patroklosszal nagyon is tudtam, valószínűleg azért, mert sima hétköznapi emberként van ábrázolva és nem abból áll a karaktere, hogy ő meleg és tini.
Szerintem ha ezt még nem próbáltad, akkor tehetsz vele egy próbát, már akkor is megéri, ha érdekel a görög mitológia.
Lehet az író/mesélő stílusában van a hiba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!