Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ráírni a gimis osztálytársamra, hogy feküdjön le velem?
Figyelt kérdés
Sajnos csak gimi után vállalta fel, hogy meleg. Azóta is izgatja a fantáziám, hogy milyen vele a szex mert elég jól néz ki. Osztálytalálkozón rá akartam volna kérdezni de sajnos nem jött el így maradt a facebook. Nem tudom szokott-e alkalmizni részemről más nem lenne.
29/F
2019. febr. 11. 14:13
1/5 anonim válasza:
Nem gáz! Ő nem tudja rólad? Az viszont gáz hogy 10 évig vártál erre, és még most sem felhívod, hanem rá akarsz írni. Még biztosan nem voltál senkivel 29 évesen. Hajrá!
2/5 A kérdező kommentje:
Alapból a személyes kapcsolatokat preferálom. Nem tudom a számát ezért gondoltam a fbra, max ott tudnám hívni. Eddig kapcsolatban voltam szóval nem sóvárgok utána 10 éve. Ő tudja rólam, gimiben is tudta.
2019. febr. 11. 14:53
3/5 anonim válasza:
ha meleg vagy,es ö is nem gáz ráirni,de azt meg kell tudnod,hogy párja van -e???? mert ha van,az az ultragáz...hogy tudsz rola és ráirsz...
4/5 A kérdező kommentje:
Magánéleti dolgot egyáltalán nem oszt meg magáról. Másik meg az, hogy azt se tudom melyik oldalt képviseli szexben. Igazából felesleges köröket nem akarok futni. Gondoltam megkérdezem hogy van, a második kérdés meg már az lenne, hogy mennyire nyitott alkalmi szexre.
2019. febr. 11. 17:02
5/5 anonim válasza:
olyan kérdéseket fogalmazol meg itt amik eldöntendőek.. és mi úgyse tudunk mit válaszolni, írj rá spanolj vele aztán térj rá a szextémára.. ha max a rossz oldala van, azaz van pasija, nem azt az oldalt képviseli mint te, akkor sem lesz túlságosan kínos, hiszen csak eldumáltátok az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!