Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadatik minden embernek az, hogy életében legalább egyszer neki igazán tetsző partnerrel feküdjön le?
Őszinte leszek: biztos vannak, akiknek nem, de gyanítom, hogy ők vannak kevesebben.
De ezek szerint te úgy érzed, hogy ehhez a kisebbséghez tartozol igaz?
Te legalább megtetszel valakinek...
23/F
És mivel leszel több ha már nem leszel szűz? Pláne ha prostival veszted el?
Szerinted ha mégis rátalálsz, mit reagál majd az álomnőd ha megtudja, hogy ki volt neked az első?
Nem éri meg, hidd el!
Én prostival vesztettem el önbizalomhiányos tiniként a szüzességem,16 éves kortól 17 éves korig 4-5 prostival voltam,majd önbizalmat gyűjtve,megtaláltam a számomra tökéletes lányt,akivel a mai mapig együtt vagyok,csak arra figyelj hogy ne nyald ki,csak ujjazd/dugd/szopasd ÓVSZERBEN mert azért mégiscsak sokan jártak benne előtted.
23/F
"És mivel leszel több ha már nem leszel szűz?"
Mondjuk egy tapasztalattal? Azzal, hogy végre tudom, milyen nővel lenni, és a következőnél már nem fogom szétizgulni magam?
"Szerinted ha mégis rátalálsz, mit reagál majd az álomnőd ha megtudja, hogy ki volt neked az első?"
Nem tudom, talán érdekli majd, talán nem. Talán el se mondom neki. Talán rá se találok. Őszintén, fiatal fiúként hogy lehet nem elrontani? Légy gyengéd, udvarias a lányokkal, de ez nem elég, légy hozzá kicsit s****fej, mert azt szeretik. De ne túl s****fej. Keress olyat, akivel kölcsönösen bejöttök, de ez valszeg nem fog elsőre menni, mert neki ugyebár nem te kellesz, hanem aki jobban néz ki nálad, meg tapasztaltabb, abból meg van bőven. Akkor add lejjebb az igényeidet. De ne csak "ha nincs ló, jó a szamár"-alapon legyél vele együtt, mert azzal megsérted, annak nincs úgy értelme. Ne legyél felszínes, de azért olyannal se kezdj, aki nem jön be eléggé. Akkor inkább állj tovább. De akkor meg rágörcsölsz, mert nem találsz, és akkor azért nem lesz. Akkor inkább menj el prostihoz, hogy legalább a frusztraciód enyhítsd. De az meg nem jó, mert akkor meg szégyellheted magad a jövendőbelid, meg a világ előtt. Tarts ki. Várj, már 30 éves vagy, és még szűz?
Én belefáradtam ebbe az egészbe. Nekem ez egyszerűen már nem ér ennyit. Túl nagyra nőtt ez a probléma a fejemben, nem tudok tőle létezni. Elfáradtam. Nem tudom, más hogy csinálja, nekem egyszerűen ez a kör ismétlődik a végtelenségig, és nem fogom megvárni a végét. Rinyálás vagy nem, a mai kor szerintem egyszerűen nem kedvez a fiatal felnőtt fiúknak. Mindig, mindig, mindig jobbnak kell lenned, sosem vagy elég jó, mindig van egy nálad izmosabb, magasabb s****fej, aki mindig jobb lesz nálad. Gyúrjál, tanulj puát, legyél laza, legyél ilyen, legyél olyan. Közben meg kb. 12 éves kortól beindulnak a nemi vágyak, amit napi szinten le kell vezetni, de ehhez senki nem ad használati útmutatót. Sz@rok az egészbe, fogok húszezer forintot, aztán elmegyek egy nekem tetszőhöz egy órára, aki bármit megtesz nekem. Bármelyik ostoba, nyolc általánossal rendelkező, fuxos-melegítőnadrágos tahó megérdemli, csak én nem? Elegem van ebből a játszmázásból.
"Nem éri meg, hidd el!"
Ha valami, hát az nem érte meg, hogy idáig jutottam. Hogy már 12 évesen egy felnőtt vágyaival rendelkeztem, de pisisnek neztek a csajok. Hogy nem bírok tükörbe nézni, amiért itt tartok, es nem működik az életem. Nem érdekel, majd lesz valahogy. Egyszer úgyis meghalunk. Szemmel láthatólag az, aki vagyok, nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!