Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miket csináltatok első szexnél nem szüzen a partnerrel?
Orál, anál, pózok, stb. Ment minden amit szerettek vagy elsőnél még nem? Kort és nemet is.
Köszönöm.
Ez helyzettől és partnertől függ
ami belefér vagy amit a helyzet hoz
20
Első szexnél gyakorlatilag mindig ugyanaz a program nálam:
-puncinyalás akár 10-20 percig, vagy amíg a lány azt nem mondja hogy elég
-szex misszionárius pózban amíg el nem élvezek
Amúgy szeretem ha szopnak, szeretek egyéb pózokat is, de én legelső szexkor mindig az intimitást szeretem nagyon, ezeket pedig ettől kapom meg. Ledöntöm hanyatt a nőt az ágyra és onnantól kezdve nem hagyom hogy felkeljen a hátáról, amíg egyszer-kétszer el nem élvezett nyalás és dugás közben. Szeretem hogy alattam van, szeretem levetkőztetni, szeretem fogdosni, szeretek fölé tornyosulni, nyalni, ujjazni a puncit. Dugáskor meg jó összebújni, ölelkezni, csókolózni és jó amikor átkulcsolja a derekam a lábaival.
Későbbi alkalmaknál (akár másnap reggel is már, vagy nem sokkal az első menet után), aztán bőven szeretek más dolgokat is csinálni, amiket már írtam.
25/F
A 4. mintha en lennek. Pont ez a recept nalam is. Bar en az oralt igenylem is. 69-be pl. Meg ugybis hogy fele terdelek es en diktalom a ritmust, de nem torokig tolva. A dugas szinten ugy hogyba csaj van alul, elorol es/vagy hatulrol.
De en a vegen a szajaba elvezek. Mert azt szeretem ha az ajkai a makkom korul vannak a csajoknak ha itt a veg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!