Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, első szexeteknél mekkorát élveztetek? Sokkal jobb volt, mint amit előtte magatoknak csináltatok? Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Ő már mennyire volt tapasztalt akkor?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 12:50
1/6 anonim válasza:
17 évesen volt az első szeretkezésünk. Nekem ő volt az első barátnőm, amikor kiverte, már akkor 8-10-et lőttem és 1-1,5 métert. Annyira jó volt. Az első szeretkezésnél meg megint nagyon nagyot. Semennyire se volt tapasztaltabb mint én, számára én voltam az első fiú. Most 26, 27 évesek vagyunk.
2/6 anonim válasza:
Ezt a kérdéssort így, hetente bekopizza valaki?
3/6 anonim válasza:
én 14 évesen veszítettem el a lány 16 éves voltsokkal másabb érzés volt és az első szexet 15 percen át bírtam; a lány is szűz volt
4/6 anonim válasza:
Éppen, hogy elmúltam 17 akkor bnőm 18 vagy 19. Én voltam neki is az első. És persze, hogy sokkal jobb volt. :D
5/6 anonim válasza:
én 14 éves voltam a barátnőm 16 éves
én szűz voltam, neki én voltam a második pasija és volt némi tapasztalata, sokkal jobb volt a szex mint amikor magamnak csináltam, azóta nincs maszti csak szex vele
én 21/F ő 23/L és együtt vagyunk azóta :)
6/6 anonim válasza:
Melléfeküdtem és kézzel kényeztetett. Enyhén felé dőltem. Hatalmasat élveztem. Az álláig ellőttem, de beborította az egész felsőtestét. Én 19, ő 18 volt. Ő már nem volt szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!