Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek azért, hogy az első együttlét után egyre jobb, és jobb legyen a lánynak is az együttlét, ne pedig kellemetlen érzés kísérje közben és utólag is?
Figyelt kérdés
Már kétszer voltunk együtt a barátommal, de még mindig elég kellemetlen (nem fájdalmas) volt az egész, közel sem volt az élvezhetőhöz. Nem a barátom péniszével volt a baj, simán csak magával az érzéssel. Mennyi idő kell (tudom, mindenkinek más) mire orgazmusom is lesz, vagy mire már nem lesz kellemetlen?2016. jan. 2. 13:49
1/7 RRR válasza:
ahogy rájössz miért van ez
el is múlik,mert meg tudod oldani
2/7 csak_nari válasza:
Nem tudom, egyes nőknek milyen elképzeléseik vannak, hogy az orgazmus majd csak úgy jön magától, miközben fekszenek, mint egy darab fa!? Nyilván egy "be-ki, be-ki, bocs" típusú férfival nem lesz sok esélyed elélvezni, de normális szex esetében ugyanannyira a te felelősséged is a csúcsra jutás. A nőnek is tudnia kell, mi a jó, hogyan a jó és "dolgozni" kell érte - ne csak várd a sült galambot. (25 L)
3/7 anonim válasza:
Már kétszer? És még mindig nem volt? Hát ez felháborító. :) Na, viccen kívül: a második válaszadó már megmondta a tutit. Annyit tudnék még hozzátenni, hogy adj időt magatoknak. Ritka az olyan, hogy egy pár annyira egy hullámhosszon van, hogy akár már az első alkalom fantasztikus. Türelem.
4/7 anonim válasza:
A korábbi hozzászólókkal teljesen egyetértek. Még annyi, hogy nem sok köze van az időhöz, akár elsőre is lehetett volna orgazmusod. Magyarán jöjjetek rá, hogyan lesz neked is jó.
5/7 csak_nari válasza:
Köszi, hármas! :-)
Valóban ritka, de amikor találkozol vele, az extraszezonális érzés. (Két ilyen esetem volt.)
6/7 anonim válasza:
Azért ne feledkezzünk el az érzelmekről sem. Valóban szereted és kívánod őt? Vagy csak már nagyon el akartad veszíteni a szüzességed, hogy ne maradj le az átlagtól? Valóban kívánod a szeretkezést, vagy csak meg akarsz felelni a barátodnak? Próbáld magadban érzelmileg letisztázni, hogy Te mire vágysz! Ne csak egy ideálnak, a média által megrajzolt képnek akarj megfelelni. Ne hagyd, hogy a körülmények olyasmire kényszerítsenek, amit valójában nem is akarsz (még)!
7/7 anonim válasza:
Jo hosszu utojatek utan azt mondtam :ettol rosszabb ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!