Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem megy a sex, együttlét?
Egyszerűen nem tudok ellazulni élvezni, nem "tudok" (merek) hangot adni sex közben... Az ölelést sem nagyon tudom elviselni.. Nem tudom legyőzni a szégyenlősséget,
Én úgy nőttem fel h nálunk nem volt se puszi se ölelés se a szeretlek szó... Így ez nekem mind idegen :( és nagyon zavar. Párom "még" ezt elviseli mert tudja h nehéz nekem ez a helyzet. De engem nagyon nagyon zavar és félek h ez nem is fog változni bármennyire is szeretném.. 1 éve már h próbálok elleni tenni, de semmi.
Hogy küzdjem le??
ez a neveltetésedből adodód probléma... léynegében semmi baj nincs veled. Elsőnek ki kellene beszélned magadból, hogy mi az amit problémának érzel, részletesen és utána ha látod magad elött lehet kiderül hogy nem is minden probléma.
Mindenki hoz valamit a családjából ezért senki nem kárhoztathat téged...
Másodsorban meg kell egy olyan ember akiben meg tudsz bizni és el mered engedni magad.
Ne add fel valahl rád is vár valami pali... :D
hát rugj be :-DDD
am meg pici alkohol segíthet
Az életben egy vidám csajszi vagyok.
Csak az intim szoros kötődéses kapcsolatok nem mennek..
És hát ugyebár ebben benne van a sex, ölelés, puszi stb.. Tehát az érintések
7-es. Én is így vagyok ahogy írtad
Ölelés=lefagyás
Köszönöm a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!