Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl szűk lányokkal találkozom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk lányokkal találkozom, kellemetlen számukra az együttlét, mit javasoltok, síkosító?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire természetes ez, gyakran már a behatolás is fájdalmas nekik, aztán még inkább rosszra fordul a helyzet. Egyszer voltam egy középkorú hölggyel, vele tudtuk élvezni egymást.

2015. dec. 6. 22:01
 1/9 anonim válasza:
47%
Tágítsd ki a lukjukat.
2015. dec. 6. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:

nem lehet,hogy neked túl nagy a péniszed?

hány cm?

2015. dec. 6. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Hosszabb előjáték és/vagy síkosító. Előfordul az ilyen. Én egyébként hol szűkebb vagyok, hol kevésbé és ennek függvényében, mivel a párom elég méretes, ezért maga a behatolás néha kellemetlen.. Leginkább akkor ha durr bele csinálná..

Van egyébként olyan, aki kevésbé képes nedvesedésre, tehát ez is lehet ok, nem csak az, hogy szűk lenne.

Illetve lehetsz te is annyira méretes, ami a legtöbb nőnek már kellemetlen lehet és nem feltétlen az a baj, hogy ők túl szűkek, hanem te is túl nagy vagy.

Prbálkozz síkosítóval, hátha jobb lesz.

2015. dec. 6. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem mértem még soha, nem kicsi, de nem is gondolnám túl extrémnek. Talán vastagabb az átlagnál, óvszerből kevés a "kényelmes" .
2015. dec. 6. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez lehet probléma, de ez van, magadat nem tudod kicsinyíteni. Ha olyannal találkozol, akinek kellemetlen lenne, akkor több előjáték, vagy síkosító. Ha így sem jó, akkor pedig új nő.. Feltéve, hogy nem akartok szex nélkül élni.
2015. dec. 6. 22:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem én hogy új nő, csak ugye ez már nem egy nővel előfordult így. Síkosítót meg fogom próbálni, eddig úgy gondoltam ha jól "előkészítem" Neki, az felér síkosítóval.
2015. dec. 6. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:

40 évesen is extrém szűk vagyok, minden egyes aktus előtt alaposan fel kell izgatni és óvatosan kell behatolni a páromnak. Viszont utána annál nagyobb az élvezet.

Az, hogy ki mennyire szűk, vagy tág, nem korfüggő, nem függ a szexuális aktivitástól. Egy jól működő hüvely az aktus után 5 perccel már ugyanolyan szűk, mint volt.

Neked kellene kicsit óvatosabbnak, türelmesebbnek, figyelmesebbnek lenni (a nőknek meg lazulni).

2015. dec. 7. 09:32
 8/9 anonim válasza:
100%
Ha többször is előfordult, akkor azt kell hogy mondjam, hogy veled van a probléma. Ez lehet fiziológiai, amit az előttem lévők említettek, de az is lehet hogy "fejben" nem sikerül a lányoknál elérni azt a hatást, hogy jól tudják érezni magukat veled. Ez utóbbi esetben a síkosító sem fog segíteni. (Tapasztalatból mondom, velem is volt ilyen.)
2015. dec. 7. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt olyan, hogy fájt, de csak mert a fiú nem figyelt rám, nem indított be eléggé, és még a mérete se volt a kisebb kategóriába sorolható.. 21/L
2016. márc. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!