Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szűk lányokkal találkozom, kellemetlen számukra az együttlét, mit javasoltok, síkosító?
nem lehet,hogy neked túl nagy a péniszed?
hány cm?
Hosszabb előjáték és/vagy síkosító. Előfordul az ilyen. Én egyébként hol szűkebb vagyok, hol kevésbé és ennek függvényében, mivel a párom elég méretes, ezért maga a behatolás néha kellemetlen.. Leginkább akkor ha durr bele csinálná..
Van egyébként olyan, aki kevésbé képes nedvesedésre, tehát ez is lehet ok, nem csak az, hogy szűk lenne.
Illetve lehetsz te is annyira méretes, ami a legtöbb nőnek már kellemetlen lehet és nem feltétlen az a baj, hogy ők túl szűkek, hanem te is túl nagy vagy.
Prbálkozz síkosítóval, hátha jobb lesz.
40 évesen is extrém szűk vagyok, minden egyes aktus előtt alaposan fel kell izgatni és óvatosan kell behatolni a páromnak. Viszont utána annál nagyobb az élvezet.
Az, hogy ki mennyire szűk, vagy tág, nem korfüggő, nem függ a szexuális aktivitástól. Egy jól működő hüvely az aktus után 5 perccel már ugyanolyan szűk, mint volt.
Neked kellene kicsit óvatosabbnak, türelmesebbnek, figyelmesebbnek lenni (a nőknek meg lazulni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!