Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vonzónak találja a vízalatti szexet?
Figyelt kérdés
egy kis breathplay, egy kis ez-az...
Kinek mi a véleménye erről?
2019. febr. 9. 00:27
1/10 anonim válasza:
A víz alatti szex izgatóan hangzik, de a fojtogatós dolgok egyáltalán nem.
3/10 anonim válasza:
Érdekes gondolat, hazudnék, ha azt mondanám, nem mozdult meg a fantáziám. De szigorúan nyaktól felfelé víz felett. Mert ha nekem - mint szárazföldi életvitelre tervezett állatfajnak - a fejem víz alá kerül, biztos nem a szex kiélvezésén fog járni az eszem, hanem hogy mielőbb kikerüljek onnét.
4/10 anonim válasza:
Nekem szex nélkül is izgatók a vizes játékok. Parancsok teljesítése vízben, légzés-kontroll víz alá nyomással, kényszerzuhany kikötözve. Olyan parnerrel akivel bízunk egymásban. Oda-vissza.
5/10 anonim válasza:
A légzés játék nem fekszik nekem. De az ötlet hogy egy medencében/jacuzziban dugnak meg nagyon tetszik.
6/10 anonim válasza:
Engem nagyon felizgatnak az ezzel kapcsolatos dolgok, egyszer majd kipróbálom, ha lesz rá lehetőségem.
7/10 anonim válasza:
breathplay... mintha nem is Magyarországon lennénk. Én jól értek angolul, de miért nem lehet ezeket magyarul írni? Nem várható el mindenkitől, hogy értse a breath szót, nem a leggyakoribb angol szó. Pláne, hogy van rá magyar szó is.
8/10 anonim válasza:
A légzésjátékok engem nagyon izgatnak :) 25f
9/10 anonim válasza:
Víz alatt...
Sok szemszögből nem egészséges.
Pl menjünk az alapvető dolgokig:
Lenosódik a természetes sikos felület - egyik félnek se lenne kellemes, ahogy a bőrt tépik a ki-be mozdulatnál.
Bejuthat a hüvelybe víz, bacik s egyéb nem tesz jót, de ha tiszta vív is, az se jó mivel a hüvely flóra felburulhat.
S lehetne még sorolni 🙃
10/10 anonim válasza:
Én is szeretem a víz alatt szexet egyszer kimentunk a helyi patakban fürdeni és ott szoptattuk egymást a 15 éves barátommal. Nagyon jó volt egész végig állt a farkunk még utána is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!