Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A teltebb nőket miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A teltebb nőket miért tartják kevesebben vonzónak?

Figyelt kérdés
A körülöttem lévők közül + több osztály társam egyáltalán nem tartja őket vonzónak, pedig szerintem sokkal vonzóbbak, mint a soványabbak.

2018. febr. 13. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
8%

pont azert amiert a nok tobbsege nem kezd egy sorhasas vagy hájas pasival.

utalom a kover nöket. okes legyen egy kis husi ne csontvaz...de ne oylan mint egy gomboc, es minden hulye indokra hivatkozva miert nem tud lefogyni...

a baj az h az ilyen noket is megd/*/jak.

ez mar a ferfiak szegyene. ezert vannak ilyen magasra tolva a nok, es ezert kaphatnak emg barkit.

2018. febr. 13. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy vettem észre, hogy inkább ők tartják magukat kevésbé vonzónak, még akkor is, ha ezt senki nem mondta nekik.
2018. febr. 13. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát passzolok mert nem tudom te mit értesz teltebb nő alatt.
2018. febr. 13. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Mert meleg kategóriába írtad ki. Ennek tükrébem engem pl sem a karcsú, sem a telt nők nem izgatnak, mert meleg vagyok. Na akkor most mi van? :)
2018. febr. 13. 20:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rossz kategória.
2018. febr. 13. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ez a korunk szépségideálja. Ez a "divatos", a mai társadalom a csontváz-kategóriát tartja nőiesnek, nem a telt idomokat. Ez a fő ok.

A másik meg, amit már írtak előttem, hogy a telt nőknek kisebb az önbizalmuk, hiszen folyamatos támadások érik őket, még ha ezek nem is drasztikusak (elég egy megvető pillantás is), nap mint nap azzal kell szembesülniük, hogy nem izgatóak, nem nőiesek. Ebből az önbizalomhiányból adódik, hogy nem olyan jó a kisugárzásuk sem. Mégis kit tud vonzani egy olyan ember, aki nem szereti önmagát? Aki folyton lógatja az orrát, teljesen vissza van húzódva, és a gátlásai miatt nem nyitott semmire?

16 éves molett lány.

2018. febr. 13. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a teltebb nők tetszenek, pontosabban a magas és telt nők.
2018. febr. 15. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!