Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azért ide írok mert itt talán kevesebben fognak beszólni.
Az a helyzet, hogy megismertem egy nagyon kedves, jóképű, helyes, nálam kicsit idősebb férfit. Ő az első férfi az életemben, de már most nagyon kedvelem. Sőt, azt hiszem belé szerettem, már ha ez lehetséges interneten keresztül. De nagyon bizonytalan vagyok. Vannak bizonyos akadályok is (pl. nem egy helyen lakunk), és kicsit félek is. Már vertek át.
Van valakinek tapasztalata internetes ismerkedésben amiből egy hosszútávú kapcsolat lett?
Én a páromat a neten ismertem meg (bár én nő vagyok ő meg férfi, a te esetedben ez lehet, hogy máshogy megy. )
Szerintem nem kell rögtön belebonyolódnod a kapcsolatba, találkozzatok párszor nyilvános helyen, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, aztán majd meglátjátok, hogy hogy alakul.
(Bár azért jó lenne tudni, hogy mennyi a korkülönbség.)
Mint írod, sokat írtok, leveleztek egymással.
Szerintem ott már valamennyire ki lehet szűrni, hogy ki milyen.
Aztán találkozni kell vele. Ha a szemedbe mondja azokat a dolgokat, ami miatt beleszerettél, és akkor is elhiszed neki, megbízol benne, akkor már adott a lehetőség arra, hogy tovább szövödjön közöttetek a kapcsolat!
Lehet kicsit túloztam a kicsivel. kb 17 év.
Ő elég érett komolyan gondolja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!