Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Azért ide írok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Azért ide írok mert itt talán kevesebben fognak beszólni.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megismertem egy nagyon kedves, jóképű, helyes, nálam kicsit idősebb férfit. Ő az első férfi az életemben, de már most nagyon kedvelem. Sőt, azt hiszem belé szerettem, már ha ez lehetséges interneten keresztül. De nagyon bizonytalan vagyok. Vannak bizonyos akadályok is (pl. nem egy helyen lakunk), és kicsit félek is. Már vertek át.

Van valakinek tapasztalata internetes ismerkedésben amiből egy hosszútávú kapcsolat lett?

2017. szept. 14. 15:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem egy rövidtávú kapcsolatra gondolok.
2017. szept. 14. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Én a páromat a neten ismertem meg (bár én nő vagyok ő meg férfi, a te esetedben ez lehet, hogy máshogy megy. )

Szerintem nem kell rögtön belebonyolódnod a kapcsolatba, találkozzatok párszor nyilvános helyen, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, aztán majd meglátjátok, hogy hogy alakul.

(Bár azért jó lenne tudni, hogy mennyi a korkülönbség.)

2017. szept. 14. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Mint írod, sokat írtok, leveleztek egymással.

Szerintem ott már valamennyire ki lehet szűrni, hogy ki milyen.

Aztán találkozni kell vele. Ha a szemedbe mondja azokat a dolgokat, ami miatt beleszerettél, és akkor is elhiszed neki, megbízol benne, akkor már adott a lehetőség arra, hogy tovább szövödjön közöttetek a kapcsolat!

2017. szept. 14. 15:26
 4/14 A kérdező kommentje:

Lehet kicsit túloztam a kicsivel. kb 17 év.

Ő elég érett komolyan gondolja a dolgokat.

2017. szept. 14. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van tapasztalatom. Netes távkapcsolatban voltam egy fiúval, azt hittem szeretem. A 2. randi után dobtam, mert nem tetszett élőben a kisugárzása :/ fura volt
2017. szept. 14. 15:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Én is főleg ettől félek.
2017. szept. 14. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Két ember ehatározásán múlik, hogy mennyire működőképes a távkapcsolat. Mi annó a kapcsolatunk elején 300km távolságban éltünk egymástól, viszont így is minden hétvégét együtt töltöttük. Most pedig 10 hónapot megint távkapcsolatban kell majd töltenünk (kb.600km-re egymástól), de ha minden jól megy, akkor hetente-kéthetente most is fogunk találkozni, amikor hazajövök pár napokra. :)
2017. szept. 14. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Hazudik.
2017. szept. 14. 16:51
 9/14 Béla211 ***** válasza:
89%
Mi a párommal netten ismerkedtünk meg a chat.hu. De először nem akartunk egymástól semmit mert 16 év van köztünk és 120 kilométere laktunk egymástól.Néha beszéltünk netten aztán két év elteltével 2hónapon keresztül minden nap chateltünk. Utána feljött egyszer Budára és találkoztunk én is féltem ,hogy mit fogok érzeni meg,hogy ő mit fog érezni. Mert akkor már nem bírtam ki ,hogy ne beszéljek vele vagy chateljek minden nap. De szerencsére mikor megláttam rögtön bele szeretem. Addig én azt hittem nincsen szerelem első látásra. Utána 3 évet távkapcsolatban éltünk nem mondom ,hogy könnyű volt . Ezért is költöztem hozzá és már 5 éve együtt lakunk.
2017. szept. 14. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Én azt mondom, tegyél egy próbát! Éveken át próbáltam ismerkedni a neten, és össze is jöttem pár sráccal, de egyikkel sem maradt meg hosszútávú kapcsolat. Egészen idén nyárig, amikor a sokszázadik, egy kaptafára készüét "szabványlevelemet" küldtem egy srácnak, amiből hírtelen időpontmegbeszélés lett, leutazás hozzá, egy finom és izgató kölcsönös szopás a Balatonparton!!! :-O , majd további levelezés. Ahol úgy megnyíltunk egymásnak, ahol is kiderült, hogy mi nem csak tök varázslatos módon egymásra találtunk, hiszen ő az én zsánerem (vékony, sportos, szőrtelen, kőkemény nagy farkú, húszéves, kezdő bi), ráadásul imádnivaló, én pedig az övé (negyvenéves, kicsit szőrös, kicsit már sörhasú, de még nem macis :-) és tapasztalt bi), hanem amúgy is tök jól megértjük egymást. Ahogy egyre többet leveleztünk, egyre jobb barátunknak éreztük egymást, és bizony a szexnek is lett folytatása. Egy "apró" hiba, hogy van a lakóhelyünk közt jó kétszáz kilométer, de összedobjuk rá a pénzt, hogy mindig ki tudjak autózni hozzá. :-) <3 És imádom, és ő is imád engem. Oké, persze neki mellette van barátnője, akivel velem majdnem egyszerre ismerkedett össze, és én sem vetem meg a lányokat, sőt, jó lenne, ha lenne barátnőm, mert most nincs, de eszméletlen, hogy mennyire szeretjük egymást. És a szex is isteni vele. Soha nem derült volna ki, ha nem próbáljuk meg! Próbáld meg, legfeljebb ha mégsem jön be, szakítotok, és éltek tovább úgy, mint azelőtt...
2017. szept. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!