Miért kell beszólni csak azért mert a szemembe lóg a hajam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok emós, teljesen normálisan nézek ki, csak az utcán általában a szemembe lóg a hajam és bárhova megyek mindig kapok megjegyzéseket róla. Öreg nénik a tömött buszon, ha csak egy kicsit meglököm őket mert nem férek el már rákezdenek hogy mi van, vak vagyok? Fél szemmel nem látom hogy ott van? Valamit rosszul csinálok már jön a beszólás hogy "hát fél szemmel nehéz is ezt meg azt csinálni" mikor tökéletesen kilátok a hajam mögül.
Kijelenteném, hogy nem mindig lóg a szemembe, otthon feltűzöm.
16/L
2017. aug. 27. 16:41
2/8 anonim válasza:
Azért, mert az emberek csak veled és a hajaddal tudnak foglalkozni. Tudod, fontos vagy nekik, ügyelnek rád, mert saját életük nincs.
3/8 anonim válasza:
De miért lököd meg az öreg néniket a buszon? Miért nem szólsz n3kik...?
4/8 anonim válasza:
Mert úgy nézel ki mint egy idióta. Csinálj pár fotót magadól az utókor kedvéért, 5 év múlva el fogsz süllyedni ha meglátod.
5/8 anonim válasza:
Ha valakinek a szemébe lóg a haja, nem feltétlen néz ki úgy, mint egy idióta. Az öregek meg szeretnek beszólogatni amúgy is, nem kell magadra venni. Ha neked így jó és még látsz jól, akkor hagyjad.
6/8 anonim válasza:
Én kicsi pónim, gyönyörű poním.. 😄
7/8 anonim válasza:
Csatold fel a hajad,vagy sz@rd le a beszólogatásokat.Ez a két választásod van.
8/8 1112 válasza:
Az is lehet,hogy jót akarnak,csak rosszul csinálják, ha beszólásnak hangzik. Kozsónak azt hallottam, hogy attól az egy odalógó hajtincstől romlott el a szeme. Azóta mióta ez kiderült, nem hordja úgy a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!