Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy méretet kedvelő lányok miért vannak kevesebben?
Komolyan mondom már én érzem kellemetlenül magam, h a csajoknak elég 14-15 cm.
Személyes tapasztalataim is vannak, és eddig egy lánynak esett jól, h tövig betolhattam.
Persze nekem se nigga méretem van, de akkor is fura.
22/f
Nekem az első pasimnak nagy volt, 17-19 centi. Jól nézett ki meg minden, a bibi az, hogy én egy alacsony, kicsi, odalent szűk lány vagyok, így nem csak az első pár alkalom fájt, hanem egy éven át, míg együtt voltunk, gyakorlatilag végig. Használtunk mi síkosítót, én is elég nedves voltam, de valahogy végig úgy éreztem, hogy egyszerűen szétszakadok.
A második (jelenlegi) pasimé nem sokkal, de valamivel kisebb/vékonyabb. És fantasztikus vele a szex. Pont kitölt, azt imádom, de nem érzem magam karóba húzva, és nekem kifejezetten pozitívum, hogy nem döngeti a méhszájamat - sokan vannak akiknek inkább fáj, mint jó, köztük én is.
Szóval lehet, hogy akikkel te találkoztál is hasonlóak mint én, remélem segítettem
Mert ami már túl nagy, a mehszajamat böki. És a mehszajseb nem egy jó érzés.
Mindenkinek más méret a jó, nekem pl 18 fölött már nagyon sok, de a 17-18 centissel is már óvatosan kell bánni.
A "jól használni" nem hülye duma. Persze, lehet a kicsit is, meg a nagyot is úgy használni, hogy nem szerzel vele fergeteges élményt, nincs tűzijáték, és nincs földrengés, de egy nagy különbség van a rosszul használt kicsi, és a rosszul használt nagy között: egy átlagosnál nagyobb szerszámmal könnyen lehet fájdalmat, rossz esetben sérülést okozni, amit egy kicsivel elég nehéz.
A lényeg: kedvelhetem én a 22 centi fölötti farkat, ha minden éjjel az ügyeleten kötök ki, mert bevérzek tőle, akkor egy idő után le fogok szokni róla.
Mert nem a gyomorszáj magasságában vagy az alsó tüdőlebenyünknél ér véget egy hüvelyünk, az pedig a legtöbb nőnek fáj, ha a méhszáját döfködi a partnere, nem beszélve arról, hogy ez rosszabb esetben vérzéssel járó sérülést is okozhat, mert az egy kifejezetten érzékeny, vérbő terület.
Ha a férfi pénisze túl hosszú a teljes behatoláshoz, akkor nyilván tőle igényel odafigyelést, ügyességet és nem kevés önkontrollt, hogy a szenvedély hevében se okozzon fájdalmat a partnerének. Van olyan férfi, akinek ez megy, van akinek nem igazán.
Egy kisebb péniszmérettel meg felszabadultan mehet a vadabb, hevesebb mozgással járó szex bármilyen pózban anélkül, hogy ezen folyamatosan parázni kéne.
mert spec egy bizonyos méret felett már fáj és nem élvezetes
az h mekkora ez a méret az mindenkinél más ...
Van egy átlagméret amivel nagyjából jó mindegyikünknek, afölött és az alatt kevésbé élvezetes a szex, az előttem szólók pontosan megfogalmazták miért is.
N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!